Brnaebu Nurse2121 eve gidene kadar sadece tulbentle sarmak hafifce bence sikinti olmaz gibi gidince cikarilir tabi ilk 2 hafta zaten takilmiyor sanirim hos ben hic korse kullanamadim da
Busraaaaaaaaaaa12 Nurse2121 annem 8 gün kaldı eşim 4 gün 8.ci günden beri hep ayaktaydim mecburiyetlik var maalesef onun etkisi olduğunu düşünüyorum tabikide zorlaniyordum iki büklüm bebeğime bakıyordum
Nurse2121 Busraaaaaaaaaaa12 Yeni anne olduğum için merak ediyorum sezeryan olanlar nasıl geçirmiş diye doğru mecburiyet olunca insan her şeyi yapıyor
Eylulada-21 Nurse2121 valla hapşırdim öksürdm kahkaha bile attım çok şükür maşallah 🤗benim öyle çok ağrım yoktu olduğu zaman ağrı kesici alıyordum ve yatağa bağlı kalmadım hiç ikinci gün ayaktaydim temizlik yapıyordm,🤗
1408 Nurse2121 doğum yapalı 27 gün oldu hapşırığım gelince hep tutardım ilk defa bugün hapşırdım ama istemesem de öksürüyodum canım çok yanıyordu hele biri seni güldürdüm dikişlerim patlıcak sanıyordum korkuyordum
serife_ynmz Nurse2121 icini diktiler en ustunu yaktilarmii yapistirdilarmi bilmiyorm.sonunda bi yanik kokusu olmstu
Sutlac09 Nurse2121 ilk bir hafta zordu ama ondan sonrası çok kolay geçti. Size tavsiyem kabız olmamaya bakın. Çok kötü 3 ay çektim hayatımın rn kötü günleriydi
Tazeanne0134 Nurse2121 ben bacı nezle olmuştum doğumdan hemen sonra hapşırık gelince bilipte engellediğin çok oldu ama öksürük hiç engelleyemezdim zar zor öksürürdüm gülmek hapşırmak öksürmek çok çok çok çok zor ve can alıcı