menbesrun evet zaten gittiğinizde kartını veriyor asistanıyla direk istediğiniz vakit görüşebiliyorsunuz, tahliller için asistanı arayıp bilgi alıyorsunuz önemli bir durum olduğunda sizi hastaneye çağırıyor, ben normal doğum istiyordum gereken ilgili gösterdi 40. Haftaya kadar sezaryenle ilgili hiç baskı falan kurmadı artık 40. Haftam dolduğunda 1 cm açıklığım vardı suni sancı ile deneyelim normal doğumu olmazsa sezaryenle alırım çoçuğum kilosu falan çok normal daha fazla içerde tutmak istemiyorum tehlikeye atamam dedi, yatış verdi suni sancı ile başlatıldı doğumum ve vajinal yolla normal doğum yaptım, ebeler falan mükemmel yani o ebeler olmasaydı doğuramazdım diyorum doktorum çok ilgiliydi doğum sırasında beni sürekli teselli etti, hastaneninde doğumdan sonra bebek kontrolleri falan çok ilgiliydi ebeler hemşireler çok iyi davranıyorlar doğum sonrası herhangi bir duruma karşı bebek yoğun bakımı olması güzel birçok hastane bebek yoğun bakımı olmadığı için bebeği başka hastaneye sevk ediyor