deletedmom734 Merveazra nedir aceba yürümenin espirisi? Çok duyuyorum bunu etraftan nasipse benimde sezeryan olacak
Rmyskrkus deletedmom734 canım sonucta gerip dikilen ve acılan 7 kat yara var iki büklüm kalıyorsun diklerinde gerilme hissiyle ikiye bölünmüş gibi hissediyorsun ben 6. Gün oturdum bir çuval patlıcan kozleyip soyduk annemle dolaba atmak için herkesin acı eşiği bir olmaması ile beraber bet olarak 3 gün sezeryan için zorlu süreç
Merveazra deletedmom734 yürüdükçe yaralar daha çabuk kayniyo iyileşiyo diyorlar zaten doktorumda mümkün olduğunca yürü demişti ilk 2 gün yürü sonra çok rahatlicaksin zaten canım kolay doğumun olur insallah
Serenica Rmyskrkus onlar Benim dogum yapmams arkadaslarm yancilarim degil konusmalarna dikkat et! Daha senin gbi dogum yapmis insanlarda var Burda arkadasa yorum yazip ckio dogum yapmislar yardimci oluo bz korkanlari senin gbi gelip yarglamio! Afedersnz de derdnz ne! Bide hamilesnz daha bizi anlayablmenz gererkrken? Sen kmsin yani sna ne oluyor?
deletedmom734 Serenica canım yanlış anlaşıldın sen arkadaşlar o yüzden galeyana geldi sanırım... ben ufacık bir laparoskopi ameliyatı oldum altı üstü 2 delik vardı kasık ve göbek deliğinde tam 10 gün yattım... ve kendi kendime dedimki doğum daha büyük... e bide bebek olacak... şimdiden kendimi hazırlıyorum Allah tüm anne ve anne adaylarına sabır versin ama ben kendime kafadan 10 gün veriyorum kendimi ona göre hazırlıyorum erken iyileşirsem ne ala... normal doğum yapıp 1 ay yataktan kalkamayanlarda tanıyorum.... bunun aslı 40 gündür bence kadın anca toparlanıyor ama bende postu okuyunca korkmadım değil... üstelik daha 6. Ayımdayım ve erken lohusalık sendromuna girdim bile
Serenica deletedmom734 evet canim ya Ben demedim ki gelip burdan yardim istemesin daha yeni dedim biraz itinali davranalmm diger anneleri korktmayalm dedim hanfendi de abartida abartti.
Zuhal2205 deletedmom734 insanlar yanlış aramaya yer arıyor çünkü.. bişey olsada yanlış anlasak modundalar.
Merveaozturk Serenica hak veriyorum canim sana. Tabiki sorabilirler danisabilirler bu uygulama o yüzden var zaten. Ama 2 gun gecmis sadece zaten iyilesmek ayaklanmak eskisi gibi olmak imkansiz. Arkadaşımız da kendince haklidir ama diger arkadaslarimizi da dusunmek gerekir. Kendi adima konusayim gerildim ve korktum..
Zuhal2205 Serenica aynen öyle bende mecbur olmadıkça sezeryan olmayı düşünmüyorum. Kimisi kendi isteğiyle oluyo korktuğu içinn ama sonrasında doğurduğu sonuçları arkadaşta da görüyoruz. Gerçi daha iki gün olmuş ama Allah yardım etsin inşallah tez zaman da toparlanır
idemimek Ellaa daha çok yeni oyüzden böyle birde loğusalık psikolojisi üstüne tuz biber ben ilk sezeryanımda 2 gün çok iyiydim yürüdüm ettim sonradan 15 günü geçti kendime gelmem ameliyat sonuçta insanlar ameliyat olup günlerce yatıyor sezeryan olan birde bebekle ilgilenmek zorunda ben 1 hafta sonra falan korse giydim dikişleri tuttuğu için ondan sonra gözüm açılmıştı resmen gelip geçip ağlıyordum birde insanların ayyy hala yatıyor kalkamadıları var tabi 😡😂😝 şimdi ikinci hamileliğim açıkcası korkuyorum ama bu sefer tecrübeliyim en az 1 hafta zor geçer korse kullanacak yine Allah yardım etsin bütün annelere
Tase Ellaa Ben normal dogum yaptim vajinal bölgesinde birsürü dikisim oldu sanirim 1 den 10 kadar dikis yönünde benimki 10 idi yani en xcok olan ve en aci veren bölge. Ben 40 im cikmasina ragmen halen agri hissetim sanirim 2 ay sonra agrilarim tümden kesildi. Ne otura biliyordum ne uzana biliyordum bende senin gibi üzülüyordum cocugum agladiginda kucagima alip susturamiyorum diye. Ben ilk defa dikis nasil bisey orda anladim.. kendini üzme her anne adayi zaten iglesesiye kadar cocuguna dört dörtlük bakamaz stress etme kendini daha fazla hastalanma benim gibi ..
Rmyskrkus Tase Tase kesinlikle yeterki geçeceğini kabullenip nasıl o acı ile hayati kolaylaştırmak gerektiğine bağlı hersey
Rmyskrkus Baharun2 yanı sonuçta araştırılan ve gerçek olan bir durum kaç kat kesiliniyor ve ne kadar bilinse de o acıyı yasamak ve ağlarken hemen kalkıp ilgilenememek bir annenin çok ağrına gidiyor ve haliyle o anki acıların bitmeyeceği korkusuna kapılıyor bu her annenin doğum sonrası yaşayacağı ve geçeceğini bilmesi gereken bir duygu bunun korkutulmadan çok hayatın olağan akışında olduğunu kabul etmek gerekli bu korkunun bir faydası yok bilip geçeceğini kabullenmek gerekli
Tase Rmyskrkus Öyle.. hem benim cocugum dogumdan sonra hastaneye kalirdilarr 2 hafta sandalyede nöbet tuttum.. sanirim keemndini göz ardi ettim orda oglumu düsünmekden
Wrw Ellaa bende Ayın 20sinde spinal sezeryan oldum canım ilk 2gün çok zordu gerçi halada zorlanıyorum ama günden güne toparlanıyosun Allah yardım ediyo bide hep yürümeye çalış ben öyle yapıyorum hareket ettikçe can yanıyo ama başka türlüde olmuyo geçicek inş bugunlerde Allah hepimize şifa versin 😘
Hatice44 Serenica çok haklısın canım zaten korkuyoruz her iki Doğum çeşitinden de böyle yatalak gibiyim,kalkamıyorum kelimeleri daha da korkutuyor😔 Biliyoruz öyle olacağını az çok zAten sezeryan da,gerçeklerle yüzleşmek işimize gelmiyor olamaz mı yani dimi😁
Flz Kızlar korkmayın Allah aşkına az cesaret🙆🙆 tlc kanalını açın agır yaşamlar programını izleyin Bana cesaret geldi onu izleyince 😋 200-300kg olan insanlar mide amelyatı olup zayıflıyo aradan aylar geçiyo bu sefer bacaklar göbek kol sarkıyo onlardan deri aldırmaya gidiyolar amelyat oluyolar bacagı boydan boya kesip içinden deri alıyo boydan boya dikiş atıyo 1 ayda iyileşti kadının bacakları sargılıydı bide..bizim alt tarafı 10cm kesik