Babysharkdutdutdut Kizlar 11+2 yiz mide bulantısı ni geçtim artık ilaçla toparladım ama bu ağzımın tadının bozukluğu geçmiyor, ağzımın içi zehir gibi resmen.seker sakız su meyve suyu dakikalık iyi geliyor sadece. Mide bulantilari kesilince buda geçerli acaba
Onner Babysharkdutdutdut 35 haftalık hamileyim hala agzimin tadi bozuk dişlerimi surekli fircalasam da gargara yapsam da gecmiyor yedigim yemekten tad alamaz oluyorum artık, tek çözümü sakız çiğniyorum sürekli meyveli karbonatli falan. Sakız çiğnediğim sürece agzjmin tadi bozuk olmuyor.
Aslanidikut Babysharkdutdutdut ben sürekli sakız çiğniyorum o sakız ağzımdan çıksa iğrenç bi tat oluyor
gizemlianne12345 Babysharkdutdutdut 5+3 hamileliğimi öğrenmeden başladı sadece su içmek istiyorum onu bile mecburiyetten herşeyden tiksiniyorum tadını bildim güzel şeyler bile kötü geliyor Allah yardımcımız olsun🤦🏼♀️😅
Trusttheunknowm Babysharkdutdutdut ilk hamileliğimde 5.ay ortalarında falan geçmişti. Şimdikinde de birkaç hafta sürdü. ilk zamanlardı fazla sürmedi neyseki. Gerçekten çok kötü bir his ne yapsan gitmiyor ne yesen geçirmiyor. Bir an önce geçer umarım.
Benherseydenoncebiranneyim 14 haftalığım aynı şey bende de var. Ağzımda hep iğrenç bir tat… yemek yedikten sonra bi süre geçiyor gibi sonra yine başlıyor. Bunun sebebi artan östrojen hormonlarından dolayıymış. Normalmiş yani. Ama geçirecek bir şey var mı ben de bulamadım çare 😔
Babysharkdutdutdut Benherseydenoncebiranneyim gerçekten okadar kötü bir durumki😔 umarım bulantılar geçince geçer tek umudum o
Babysharkdutdutdut Onner sakız bende cigniyorum karpuzlu olanlar çok iyi geliyor ama benden giren oğlumda sürekli çiğnemek istiyo oyzuden sürekli cigneyemiyorum🤦🏻♀️
Babysharkdutdutdut Aslanidikut bende cigniyorum ama sürekli cigneyemiyorum oğlum görünce oda sürekli çiğnemek istiyo 🤦🏻♀️
Aslanidikut Babysharkdutdutdut evet bende aynı durumdayım 😁 oğlumada veriyorum çiğniyo atıyor sonra 🙊
Elifelbb Babysharkdutdutdut evet benım mıde bulantılarım geçince ağzımın tadı da yerine geldi çok şükür canım ne isterse yemeye başladım