VVV41 16 haftalığım bir kaç günden beri vajinada sızlama oluyor daha önce bu haftada düşük yaşadım korkuyorum. Biraz da enfeksiyonum var ve cuma günü de proluton vuruldum onun etkisi mi bilmiyorum 🤷🏻♀️ sizde de böyle şeyler oluyor mu kızlar
Edddaaa VVV41 böyle bi ilaç kullanmadım ama sızlama arada oluyor, daha önceki kötü deneyiminden dolayı psikolojik olarak da sanki daha da yoğunmuş gibi hissediyor olabilirsin , normal bir durum takılmayın , hiç bir şey olmayacak inşallah
Ezgistn VVV41 bende yarın 15.haftama gireceğim benimde vajina ve kasıklarda ağrım oldu hep bu hafta yarın doktora gideceğim inşallah
FahriyeztrkYcel VVV41 vajinada saniyelik olup geçiyorsa eğer doktorum rahim büyüdüğü için demişti bende o zamanlar yaşıyordum şimdi çok şükür 36.haftama geldim stres yapma her ağrıya herşeye de takıntı yapma ben öncesinde çok takıntılıydım hamileliğimde yapmıcam dedim çok şükür öyle telaşlanmadan atlatıyorum emin ol beynin rahat olunca bebeklerimizde daha mutlu büyücekler inşallah cnm🙏
VVV41 Edddaaa inşallah inşallah bir kaç Günden beri bunu yaşıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙏 umarım psikolojiktir