Neslialya Kızlar üst üste kimyasal gebelik geçiren varmı? Naptınız nasıl bir yol izlediniz ? Tekrar ne zaman gebe kaldınız
Gizemgizem25 Neslialya ben 1 kere geçirdim ama arkadasım 2 kere üst üste geçirdi eşinin spermlerine bakıldı herhangi bi sorun cıkmadı ama eğer 2.5 ay içinde olmazssa bebek aşılama yapılacak
Melike0671 Neslialya hem temmuz ayında hemde Ekim ayında geçirdim canm şükür Aralık’ta hamile kaldım rabbim isteyen herkese versin ben kimyasallardan sonra gen testi yaptırdım kanımda pıhtılaşma çıktı coraspirin iciyorum suan
Mom545441 Neslialya ben geçen ay geçirdim bişey yapmaya gerek yok ama 3 4 kez tekrar ederse genetik testi yapıyorlarmış sonuca göre tedavi uyguluyorlar ama herkeste olan bişey bu kimisi fark etmiyor biz meraklıyız hemen bakıyoruz pozitif görüyoruz sonra böyle bişey yaşıyoruz 1 hafta beklesek 1 hafta geç adet oldum diceğiz aslında bide sperm ve yumurta sağlıksız olsa döllenme olmaz tüpler tıkalı olsa rahimde yer edinmeye çalışmaz yani orda bişey oluşabiliyor bi sorun teşkil etmiyor 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Bol bol su tüketiin 🥰
babypoemnur Neslialya ben Mayıs ayında hamile kalmışım 8 haziranda kanamayla birlikte kimyasal gebelik yaşadım haziranda hamile kalmışım şuan 36+3teyiz ❣️
Neslialya Gizemgizem25 benim 1 kızım var sorun olduğunu dusunmuyorum ama bilmiyorum sebebini de, oladabilir yani
Neslialya Melike0671 kaçlık içiyosunuz coraspirini, bende başlasam sorun olurmu acaba. Ben ust uste gecirdim ama genetik testi yaptirmadim
Melike0671 Neslialya bı araştırma hastanesinde genetik test yaptırıyosun canm bu kadar sonuca göre tedavi basliyo
Neslialya Mom545441 ikisini de reglime 1 hafta kala öğrendim, kese gormeye gittim düşük yapiyosun kese falan yok dedi 1 ay gecti ertesi ay yine baktirdim merak ya iste beta 9 cikti 2 gun sonra baktirdim 9.6 cikti sonra doktora gittim 5 çıktı. Bekleyemiyoruz ki
Mom545441 Neslialya çok geçmiş olsun umarım sağlıklı gebelik olur inşallah yaşamayız artık böyle kötü bişeyi 🙏🏻🙏🏻 Bende adet günümde yaptım pozitif çıktı kan verdim 42 çıktı 3 gün sonra bakim dedim 30 larda bişey çıktı çok üzüldüm
Neslialya Mom545441 yaşadığım hayal kırıklıklarını anlatamam doktorum neden erken baktiriyosun diye kızdı, kendimizi yıpratıyoruz oysa
Mom545441 Neslialya yok yazdım gelmene gerek yok dedi bana vücut kendi kendine atacak dedi sonra youtubede bunu anlatan doktorlar var onları dinledim aydınlandım
2cocukluana Ben geçirdim sonra 3 yıl olmadi bebegim doktor hersey normal diyordu.simdi hic beklemedigim bi zamanda geldi 11.4 oldu bile cok sukur.ama arkadasim kimyasal gecirim ertesi ay hamile kalmıştı.benim adetim 3 ay duzene girmemisti zor dusmustu
Neslialya Mom545441 aslında iyi biseymis, tuplerin acik oldugunu ve spermin yumurtayı dölleyebildigini gosterirmis kimyasal, ama gelde anlat iste
2cocukluana Mom545441 ilk adet oldugumdan beridir hic duzensizlik olmamisti kimyasalda oldu ilacsiz düşünce olabiliyor
Mom545441 Neslialya kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz anlamayan kara cahil çok boş ver anlamaz hep onlar biliyor her şeyi 😂