Birminikcivciv Kızlar bebek keseye yerleşince mi bulantı başlıyor. Biz henüz bebeği göremedik. Aklımda bin bir türlü bişey var. Sabahın 6 sından beri sürünüyorum. Bana yardım edin aydınlatın korkuyorum 😞
Tombikis96 Birminikcivciv boş gebelik bile olsa hamilelik belirtilerini yaşıyormuşuz canım.Benimde kese gözükmüştü ama bebek gözükmemişti bakalım 28 şubatı bekliyorum hayırlısıyla sonucu göreceğiz
eylulummmm @Birminikcivciv canım ben 6+2 de alttan gördüm normal bence erken kendini sıkıntıya sokmana gerek yok bence bulantı çok normal ben hala kusuyorum
ayseguluyv Tombikis96 bende dun kontrolde bebeegi goremedim, 25 inde tekrsr gidicem.Kese boyutunuz ne kadar ve yolk sac gorundu mu ?
Tombikis96 ayseguluyv kese boyutu 20 mm dedi doktor yolk sac felan demedi hiç bişey sadece bebek gözükmüyor belki boş gebelik olabilir yada sağlıklı şekilde ilerleyebilir dedi bişey diyemem dedi 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel demişti 28 şubata randevu aldım canım ama içimde bi umut var bakalım
ayseguluyv Tombikis96 muayene oldugumds 18 şubattı 13×5 mm kese 7+0 di sanırım bizim bebislerimiz nazli olacak annesi
ayseguluyv Tombikis96 icimizdeki umut bebegimizin hala bizimle olmasından kaynaklı canım insallah duyariz kalp atislarini goruruz saglikli bebislerimizi , banada haber verir misimiz mutlu haberinizi aldığınızda 🤲👶
Tombikis96 ayseguluyv amin canım inşllah bende öyle düşünüyorum rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize 🥰