Mrv1007 Dmngll 9. Haftamda 10saatten fazla yolculuk yapıp istanbul’dan fethiyeye gittim. Doktorum iki saatte bir mola ver ve yürü dedi sadece bir sıkıntı olmadı 💜
Minigindunyasi Dmngll bende gidecem Allah’a sığınıp gidecez artk bişe olmaz ektim geldi Ogün gezmeye bişe olmaid dhaa 5haftlik gebe
Deletedmom455465 Gitmek zorundaysanız dikkatli gidin her 1 saatte bir mola verin yürüyün çok sarsılmayın ama keyfiyse bence gitmeyin ilk 3 ay biraz kendimizi korumamız lazim
Dmngll Deletedmom455465 keyfi değil aslında iki yaşında bebeğim var bakamıyorum çocuğa mide bulantısı beni çok sarsıyor annemlere gitme kararı aldık plansız bir gebelik oldu hiç beklemiyordum
ErdoganGamze Düşük tehliken yoksa otobüsler zaten otobandan gidiyor, düz yol yani engebeli değil. Genelde tabi. Ama düşük tehliden varsa bekleyin bence. Kalp atışını duydunuz mu
Dmngll ErdoganGamze düşük tehlikesi yok kalp atışını duyduk ikinci gebeliğim oglumdayken tehlikem vardı üç ay boyunca kanamam vardı yatarak geçirmiştim
Birminikcivciv Dmngll Merhaba kaç hastalıkken bebeği görüp kalp atışını duydunuz bende bekliyorum onu 🙏
Dmngll Birminikcivciv 5 haftalıkken keseyi gördük , doktor haftaya tekrar çağırdı kalp atışını bebeği gösterdi 🌼 Rabbim isteyen herkese naspi etsin inşallah 🌼