Canım orayı herkes özel hastane gibi diyor. Geçen hafta abimle birlikte gittik abimin covid belirtileri vardı aşırı büyük bi hastane ve adım başı o oda nerede bu o da nerede diye önümüze gelene sorduk. Hepside çok yardımcı oldular sanki mesleklerini yeni yapıyorlar bıkmadan sıkılmadan ilgilendiler. Gel gör ki iki gün sonra da ben gittim covid testi için. Danışmadaki kızın tribini görmeniz lazım. Bi sinirli bi gergin 🤦🏻♀️ Sanki hergün hasta oluyoruz nereden bilelim bazı şeyleri sormamız gerekiyor. Neyse ona bi gıcık oldum. Benden kan idrar ve covid testi istediler ama ilk kan ve idrar aldılar sonuçlar için 2 saat bekleyeceksin dediler o gün covidin ilk günüydü ayakta duramıyordum resmen ölüyordum neyse sedyede orda burda iki saati geçirince tabi o sırada covid testini verdim. 2 saat geçti kan sonuçlarımı doktora soracağımı söyledi hemşire iki saat sonunda gittim doktora yan binada kadın doğum var oraya git orda yatışın yapılacak dedi. Hamileyim. Gittim yan binaya durumu anlattım. Oradaki doktor bu sefer covid olup olmadığın belli değil boşuna buraya girme covid testinin sonuçları çıkınca kan testini de değerlendiririz dedi. E dedim madem ben covid için ertesi güne kadar bekleyeceğim ne diye Burda 2 saat tahlil sonuçları için bekledim direk eve giderdim dedim🤦🏻♀️ Doktor bilgi vermediler mi diyor bana 🤦🏻♀️ Velhasıl kelam aşırı zor bi gündü normalde özel hastane takipliyim ama doğumumu şehir hastanesinde istiyordum ama vazgeçtim. Biraz uzun oldu kusura bakma canım ama baya doluyum o günü unutamıyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️