Nzlasln Kızlar 25 haftadanın ilk günü bugün normalde bebeğin hareketlerini her daim hissederdim ama bugün çok az hissettim sonrasında hiç hissetmemeye başladım normal mi acaba
Polenpolen52 Nzlasln canım 24. hafta bendedw bir azalma oldu aslında azalma degıl, daha sıddetlı vuruyodu daha sakın oldu, ben dun doktorda soyledım, normal mıs gördük zaten
bircicekannesii Nzlasln Bende 25teyim şuan kuşku yapma canım bazen oluyor günde 2 vuruyor mesela birkaç gündür hiç durmuyor değişiyor yani kötüyü çağırma kötü düşünme bende aynısını yapıyorum ☺️🌸
ipekveatlas 25 hareket ediyodu 26 hafifti 27 cok kötüydü nerdeyse hic hareket etmeyerek delirtti beni.. 28den sonra düzene girdi hareketleri
Kubra001111 ipekveatlas 25 haftalık hamileyim 2-3 gündür pek hareket hissetmiyorum Pazartesi doktora gittim ayaklarını başına getirmiş pozisyonundan kaynaklı olabilir sorun yok dedi
Adileeselvi Asil28 Bizde 24. Haftadayiz 25 olucak hareket ediyor sürekli hissediyorum ama sanki çok sert değil yeni yeni güçlendiği icinmi bilmiyorum bir sıkıntıda yoktu ama bende gideceğim bakalım inşallah bişey yoktur