Ozlemisak Arkadaşlar 18 haftalığım covid oldum oskopar verdi doktor bu iğneyi kullanan var mı ve bebeğe bi zararı olur mu
prensessannesi22 Ozlemisak merhaba bende ďun covid oldugumu ögrendim hastaneye gittim doktoruma banada aynisini verdi , tam tersi bebeğin sagligi için kullanmaliyoz çunku kan pıhtılaşisa eğer kayba kadar gidebilir.
Oznurkk Ozlemisak covid in bebeğe zararı olmasın diye o ilaç kullanılıyor. Hiçbir zararı olmaz merak etme. Ben atlattığım halde 3 haftadır kullanıyorum
Frdvs25mys Ozlemisak bende covid olduğumda doktorum verdi kullandım iki paket çok şükür bir sıkıntı olmadı 😊covid de kan pıhtılaşması olabiliyor ona karşı önlem olsun diye veriliyor
buarajuliet Ozlemisak bende 7 haftalık hamileyim bende covidim ama kadın doğuma henüz gidemedim forumda herkes kan sulandırıcı kullanmış ben kullanmadım korkmaya başladım
Tuncer_bebek buarajuliet doktoruna hemen bilgi ver bende 25.hafta da oldum coraspirin kullandım 1 -ay kullan dedi
Yaseminerki Ozlemisak ben covid değilim hiç olmadım daha önce bir bebek kaybım olduğu ocin kullanıyorum ve şükür Allah’tan sonra onun sayesinde bebeğim yasiyo hiç korkma vurul ben 8 ay kullanicam
seri4270 Ozlemisak Kan sulandırıcı covit olunca bana da verdi doktor kullandım bir sıkıntı olmaz gebelikte kullanılır zaten