eso14 -Fatma ben canım ben ……. 3 yastıkla yatıyorum bana mısın demiyo. Sırt ağrılarım çok… kemiklerim sızlıyo…
Sumiire eso14 ay ya içime su serpildi bende 30.haftama girdim bebek haraketleri gğcsüzleştş hatta dün gece 1 e kadar uyuyamadık eşimle haraket bekledik resmen bu sabah biri daha dedi 30. Haftadan sonra azalıyo haraketleri diye hastane cantasını bende yapmadım daha hemen hemen herseyin hazır eşim valizi indirdi dolap üstünden başlamadınmı diye soruyo her akşam
eso14 Sumiire yavaştan hazırlamaya çalış canım. Eksiklerini daha iyi fark ediyorsun. En azından o tamamlanmış olur. Ağırlaşıyoruz git gide. Hareket konusu ise gerçekten doğru. Bende çok ama çok endişelendim. Tatlı yiyorum yok az az hareket ediyor çok hafif ama… ama bugün biraz daha iyi. Demek ki artık böyle. O hareketli hallerine alışınca bize garip geldi. 32. Haftada falan baya hareket ediyorlarmış bende öyle duydum.
Sumiire eso14 tam alışıyorum haraketlerine huzurum yerine geliyo pat ertesi gün ses soluk yok bütün moralim bitiyo Boyle Boyle 30 haftaya geldik şimdide dedim tmm buyudu hareketlerini hissederim pat kesildi eşim söylemişti 30. Haftada yavaşlıyo diye benden iyi biliyomuş 🤭 çantamıda aslında hepsi ütülü duruyo dolapta sadece yerleştiricem birde küçük eksikler var onları almayı bekliyorum ama olanları koysam demeniz gibi git gide haraket edemiyorum yoruluyorum hemen
eso14 Sumiire aynen öyle hem senin açından daha kolay olur… valla ben hemen herşeyi hop yapmak istiyorum ama şu an üzerime öküz çöktü sanki. Hareket edesim yok ve çok durgunum..
Azra57 Esraustaoglu bizde yavaşatan yıkadım eşyaları valizi yapcam artık ama çok karın agrısı gaz agrısı gibi agrım oluyor sizlerde de öylemi acaba
Esraustaoglu Azra57 evet benimde öyle oluyor ağrım oluyor belim karnım sertleşiyor heralde bu haftalar öyle gerçekten ❤️🙏
Nzli-brfn00 Esraustaoglu eksikleri tamamladım kıyafetler yıkandı ütülendi. Hastane çantasını 1,2 hafta sonra hazırlamayı düşünüyorum.
Yelizzzz34_ Bel, sırt, kalça ağrılarını saymazsak 30. Haftayı iyi geçiriyorum diyebilirim 👀 her gün yürüyüşe çıkıyorum e bide eve gel yemek yap, işleri hallet mahvoluyorum 🥺 bide her gün çamaşır değiştiriyorum çok fazla ıslaklık, akıntı oluyo sizdede aynımı?
Esraustaoglu Yelizzzz34_ ahh malesef benimde öyle akıntım fazla birde bel ağrım çok sizinde öyle mi beliniz çok ağrıyor mu ne geçiriyor bel ağrım çok fazla oldu bugün de
Esrasenturk8 Deva22 ay benim de inanılmaz bi bel ağrım var. Misafirlerim vardı cuma gecesi ogünden beri oturamıyorum bile batıyor :( ben cok ağırlaşmadım öyle hissetmiyorum en azından ama bu bel ağrısı mahvetti. Bi de duruşu mu beceremiyorum ne 🤣 gebe olmayanlar gibi yürüyorum. Aslında karnımı öne atıp yürümeye alışsam rahatlarım gibi mi onu da bilmiyorum da pilates hareketleri yapıyorum rahatlasın diye ama bana mısın demiyor
Esrasenturk8 Deva22 eso14 benim hamileleğin başından beri aynı. Nem makinası kullanıyorum o iyi geliyor. Yoksa eğer su kaynatabilirsin biraz hafifletir en azından
elifinilki27 Esraustaoglu 30+5deyiz dün akşamdan beri yalancı sancım var ve akındım aşırı fazla olmaya başladı eğer devam ederse hastaneye bi gidem benim gibi yaşayan var mı?
Gamze1351 Esraustaoglu 30+4 haftaligum valla güzel gecio mide yanması kaburga ağrısı bel ağrısı ile gecio ama güzel gecio heycanliyiz çok sabırla beklioz 💙☺️
Esraustaoglu Gamze1351 aynı haftadayız ❤️ Son adet tarihim 21 Temmuz benim ❤️❤️ Vajina ağrım çok ama sizin nasıl 😭
Gamze1351 Esraustaoglu bnmki de 21 temmuz bnmde sağ kaburga ağrım var bazen vajinamda zonklma var öle bebeğin hareketleri ni kasığımda bile hissettiğim var valla az kaldı sağ salim alırız kucağımıza ins 🤲