Momyy_ Merhaba kızlar 29 haftalık hamileyim ve sanki suyum geliyor, akıntıyla ayrıt edemedim ama baya iç çamaşırımı ıslatıyor sanırsam suyum sabah doktora gideceğim başına gelen var mı
Esraliiii Momyy_ koku yoksa sudur kokuyorsa akıntı da olabıkır ,dokunun yapıs yapıs degıldır su bıldugunız su gıbıdır
Esraustaoglu Momyy_ Canım merhaba suyunda eğer sürekli akar ıslaklık bendede oluyor bende 30. Haftamdayım ama eczanede turnusol kağıdı varmış alabilirsin bakabilirsin amniyon sıvısı mı yoksa akıntı mı diye bende gebeliğimden beri hep bu konuda çok endişelendim hep doktora koştum çok şükür suyum değildi ama sen yine için rahat etsin doktoruna git bi yarın ❤️
Ccgdm Momyy_ Su çeşmeden boşalır gibi.gelirmis öyle az az olmaz kendinizi korkutmayin ve geldiği zaman da tutamaz akarmis bacaklardan
Momyy_ Esenkaplan cok fazla değil canım peçete koyuyorum azıcık ıslattı şimdi yok ara ara oldu gün içinde
Esraustaoglu Momyy_ onu hiç bilmiyorum ama bardır mutlaka bendede oldu bugün bende 30. Haftamdayım bugün ıslaklık çok oldu bende post açtım hatta ayakta çok kaldıydım bugün ama sen yine de yarın bir doktora git canım ama aklından çıkarma su olsa devamlı gelir ve yapış yapış olmaz su gibi olur
Selin12- Momyy_ canım medikalcilerde oluyor belli yerlerde istersen bir kaç tanesini ara sor o şekilde gidip al idrarda olabilir
blueberyy00 Ccgdm su sızıntı şeklinde de gelebilir az az gelip suyu bitip anlamayan insanlar var idrar kaçırıyorum zannedip yada akıntım yoğun geliyor zannedip anlamayanlar da olabiliyor ..
Minammm Momyy_ aynı sorundan dün doktora gittim msj atmıştım doktoruma acil gel demişti suyuma baktı 36.haftamdayım bir sorun yok dedi vajinal akıntıdan dolayı onu su sanıyorsun dedi arkadaşların da dediği gibi eğer su gelirse zaten durduramazsın onu dedi ama yine de akıntının dışında bir şey hissedersen ihmale gelmez suyuna bakması lazım bebeğin
Momyy_ Cok az geliyor kızlar öyle çeşmeden boşalır gibi değil bnde mantar cok fazla ama acaba mantar enfeksiyonu suyu mu deldi mi diye düşündüm bebeğim oynuyor sabah gideceğim inşallah
-PembePapatyam- Momyy_ 21deyim şuan aynısı bendede var kokusuz iç çamaşırımı ıslatıyor peçete de koyuyorum ama anlamadım yaa korktum da 😔
MeyraRana -PembePapatyam- Bazen farkında olmadan idrarınızıda yapıyorsunuz gebeliğimin başından beri bende öyle günde 2 3 kere çamaşır değiştirrm 30. Haftamdaym hani bazen çocuk bi tekme atıyor sızlıyor altım bi bakıyorum altıma işemişim hani bazen tuvaletimin geldiğini anlyrm ama bazende kendiliğinden akıyor anlamıyorsun bile suyum gelse hayatta anlamam.
papatya981 Momyy_ eczaneler ped gibi birşey satıyor suyunuz mu yoksa akintimi ayırt ediliyor ondan alabilirsiniz adını bilmiyorum valla
minikannis Momyy_ hiç korkma içinin rahat etmesi için git tabi doktora aynı şeyleri bende yaşadım mantar enfeksiyonundan kaynaklı oluyormuş gebelikte mantar sulu akıntı yapıyormuş