Gzm93 Kızlar 5 haftalık hamileyim de canım yumurtalı ekmek istedi birazda kekik attım içerisine bi zararı olur mu normalde kekik düşüğe sebep oluyor diye yazıyor da her yerde bilgisi olan benimle paylaşabilir mi
Nehir-Poyraz Gzm93 o kadardan bişey olmaz ben yemeklerime en başından beri az az atıyorum o kadarın ne zararı olcak
Annesininkurabiyesi Gzm93 bana kaynanam hasta olunca kekik çayı içirtirdi hamile olduğumdan beri içmiyorum . Canın çekse bile çocuğuna zararlı olan bişeyi yememelisin benzeri şeyler ye mesela toz nane canım
Nillaayyy Gzm93 ya bende ilk dönemlerde yedim sonradan öğrendim bunu ama hiç birsey olmadı ki ben ne bileym kendimi hiç birsey de kısıtlamadm ya canım içini hiç çürütme canın ne istiyorsa ye bence dün organ taramamız vardı çok korkuyordm maşallah dedi doktor kızınla hamileliğin keyfini çıkar herşey çok güzel 🥰 bence bu dönemde her kötü şeye kulağımızı kapatmalıyız ❤️ iyi düşünün iyi olsun
Gzm93 Nehir-Poyraz ay ne bileyim herkes bişey yazmış baya korktum ama bildiğin sanki kekik yiyo gibi oldum sadece
Nehir-Poyraz Gzm93 yok çok sakınan gözede çöp batar derler kekik çayı için falan söylenen şeyler alıp bi bağ yemiyorsun sonuçta korkma canım
Wonderful_mom Gzm93 kekik degil kekik suyu iyi degil ve ben her yemege bol bol kekik koyuyorum hic zararını görmedim.. bence kullanin
Gzm93 Wonderful_mom evet doğru da acaba mı dedim birden korktum bi de ilk hamileliğim panik yaptım birden
Nehir-Poyraz Gzm93 ben de öyleydim başlardada sonra diğerinde kürtaj oldum kalbi durmuştu dedim çok sakınmamak lazım bişey olacağı varsa oluyo demekki dedim çok şükür 11+5 olduk sen kendine dikkat et yeter canım 🥰
gizemlianne12345 Gzm93 çok takma kafana bende 5 haftalık hamileyim sancıdan ve tiksintiden yemek yiyemiyroum eşime kalsa yerimden kalkmamalıyım ama ne kadar çok sakınırsak daha çok tetikleriz kendimizi çok düşünme o kadar akışına bırak afedersin ben ilk öğrendim zaman sürekli lavaboya gitimde bakıyorum kan falan varmı diye korkudan ailem çok düşünürsen kafana takmaktan yaparsın motelini yüksek tut diyorlar öyle de yapmaya çalışıyorum
vgc Maydanoz da aynı etkiye sahipmiş ben hamileliğimin ilk zamanlarında her kahvaltıda maydanoz yiyordum durmadan. Sağlıklı bir gebelikte ne yaparsanız yapın düşmez diyor Kağan Kocatepe, YouTubede videoları var incelemenizi öneririm
Gzm93 gizemlianne12345 evet bende öyle yapmaya çalışıyorum gece gündüz doktoruma yazıyorum sağolsun her sorduğuma cevap veriyor ama bazende elde olmuyor işte
Gzm93 Annesininkurabiyesi ben zararlı olabileceğini düşünmedim yedikten sonra bi araştırayım dedim o da zararlı yazınca korktum
gizemlianne12345 Gzm93 hahaha keşke Gzm93 çok doğru ama sen yinede yemek yiye bildine şükret😅 ben yemek yemeyi aşırı seven biri olarak hiçbirşey yiyememek en sevdim ve kullandım şeylerden uzaklaştım için bu durum çok zoruma gidiyor 😅