Beyza11122 Hamileyken COVİD olanlar var mı nasıl beslendiniz bebeğe zararı oldu mu yardımcı olun lütfen
Mnur Beyza11122 şuan covit te 4 gunum 39+1hamileyim ağır geçiriom yemek yemeğe çalışıom bazen içim almıo bol bol c vitamini dedi doktor et sebze tüket sıcak şeyler iç dedi olanildiğince yemeğe içmeye çalışıom bal yiyom pekmez yiyom bol bol parol atıom gunde 4 u buluyor yoksa dinmio ağrılarım sende doktorunla görüş ztn o gerekenler i söyler bna doktorum kan sulandırıcı vermedi
Beyza11122 Mnur kan hapi atıyorum vitamin atıyorum ama şuan boğazım yaniyo ciğerlerim aciyo gibi haksızlık ve epeydir olan sırt ağrım var covid miyim bilemiyorum paro atıyorum ilk kez Aticam iki gündur çekiyorum bugün parol Aticam ihlamur meyve tuketiyotum
begonvilko Beyza11122 canım bebeğine bir şey olmaz Allah’ın izniyle ben de iki hafta önce geçirdim. Doktorum rutin vitaminlerini al, C vitamini al, bol su iç ve dinlen dedi. Bir de otacı’nın boğaz pastilleri doğal içerikli onlardan kullanabilirsin dedi.
Tugcesznnnn Ben hamilelik başında yaşadım ateşim çıktı bilginiz var mı acaba zeka geriliği yazıyor internette korkuyorum