Kurabiyecik Arkadaşlar hepinize merhaba. 13 haftalık hamileyim ve ilk gebeliğim. 3 gündür ateşim 38-39 arasındaydı ve düşüremedik bir türlü. Bu arada bayram ziyaretlerinden dolayı grip kaptım. Üstüne şiddetli öksürük başladı. Dün gece Çapa’da yatışım yapıldı. Zatürre olmuşum. Ayrıca idrar yolu enfeksiyonu varmış. Aslında bir süredir çökelek kıvamında yeşil akıntı geliyordu ama çok önemsememiştim. Ne büyük aptallıkmış! CRP kandaki enfeksiyon 64 çıktı. Serumlar iğneler yapıldı. Antibiyotik başladık. Fakat sabah bir baktım kanamam var. Hem de regl kanaması gibi şiddetli. Doktor vajinal muayene etti iki defa ve enfeksiyonu görmek için zorlamam lazım dedi. Öksürük nedeniyle oluşan baskıdan kanama olmuş. 2 gündür sürüyor. Bebeğim şimdilik iyi ama düşük tehliken var denildi. Bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum 😔Psikolojim alt üst oldu. Başına böyle bir durum gelen var mı? Yardım edin kızlar 🙏
Esn Kurabiyecik canım bende zatürre olmuşum solunum testim berbat çıktı crp 101 çıktı antibiyotik başlandı 2. Kutudayım antibiyotikle iki günde 62ye düştü sıkma canını enfeksiyon geçince kanaman biter inşallah