Sedefege bizde şaşırdık işte olanra çok güzel bekliyorduk hüsran oldu doktorumuz hariç kuzenlerim şikayet edeceğiz dedi zaman yağlar yakar özür dileyip bundan sonraki muayeneleri ücretsiz yapalım demişler kabul etmedi bizimkiler hiçran hanım için diyeride demeki eltimin oyunu kaynanam ilk gelininin 2 çocuğunu orda doğum yaptırmış doğrusu o kişi zorlamış bu bahsettim eltimide özele götürmek istemiyor 3 kere devlete doğum yaptı 4 cüdede gitin doktora yap diyor kaynanam haklı olarak şuandada giti zamandada ben ona eşimin devlet istemedini özele götüreceğini dedim için giti ilk yüksek fiyat verdi direk kaynanam çok diyince sustu sonradan yok bu fiyat dedi konuşuruz indirim yaptırız dedi. Anladım kadarı ile yine oyununa geldim yeni evliyim daha neler görecem Allah bilir 😅 evlendim zamandan beri üstüme oynuyor ne yapsam aynısını istiyor ne yapacam desem direk eşine diyor en basiti evimi boyatacam direk söyleyip bizde yapacaz dedi ki evi daha yeni boyamamış temiz bakamamış bende de evimin resngini sevmiyorum öyle dedi gibi biz vazgeçtik dedim. Beşikten bebek arabasına böyle al bizde alalım aynı anda alsınlar diyor şuan algomeden randevü aldım en iyis ondan gizli gitmek olacak 😅🤦🏼♀️