Seymaaa10 Kizlar nolur dua edin kucucuk bebeğim yogun bakimda dualarinizi esirgemeyin lütfen kimin duasi kabul olur bilinmez 😔
Bayancorek Seymaaa10 Allahım ya Şâfi isminin yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin minik yavrunuza ve tüm şifa bekleyenlere 🙏🏼 bebekler ve çocuklar keşke hiç hasta olmasalar 😔
Cemreninannesiii Seymaaa10 allah en kısa zamanda şifa versin yavrunuza. Siz mi korodaydınız nereden almış
esmerbomba Seymaaa10 rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah üzülüp canını sıkma cnm o daha melekk rabbim korur 😔❤️anne karnındayken mi korona oldunuz doğumdan sonra mı
Seymaaa10 esmerbomba Amin insallah canim Allah razi olsun Dogum yaptigim gun testim negatifti hastanede kaptik buyuk ihtimalle hicbirseyimiz yoktu bir anda ates sikayeti oldu korona oldugunu öğrendik
esmerbomba Seymaaa10 yavrum benim küçücük bedeni o virüsü yenecek ve çıkacak hastaneden hep olumlu düşün canım hiç kötü dusunme ❤️ özelde mi yaptiniz doğumu genelde devlet hastaneleri hijyen konusunda 0 da ondan sordum
Seymaaa10 esmerbomba inşallah 😔 devlette yaptim odalar iki kişilikti korona olmamak pek mümkün deildi zaten nekadar dikkat etsekte
Seymaaa10 esmerbomba malesef iki kişiydi sağlığımız pekte umurlarinda değil minicik bebek dolu niye boyle yapiyorlarsa