Turaninci Evinru bende ona gıtmıstım detaylıda ben cok memnun kalmıstım onerırım umarım sızde memnun kalırsınız☺️
Evinru Turaninci foto cektiryomu acaba ..direk aldım randevu o hastanede takipli değilim sorun olmaz ins
Evinru Turaninci burda biri kafamı karıştırdı siz mhrsdden direk perinatoli randevu aldınız demi öncesinde camsakura da kadindogum gorundunuzmu..yeşil alan falan diyolr .ben başka bı devltte açılmıştı sanırım ikikitest zamanı..yesil alan nerde açtınız .
Turaninci Evinru soru sorabıloyorusn ama es almıyorlar fotoda cekebıloyorsun bende ılk kez gıttım sorun olmuyor
Turaninci Evinru bu haftadada yapılıyor dıye bıloyorum ama ben 22 haftamda gıtmıstım garantı olsun dıye ama orda sızınle aynı haftada olup yapanlar vardı
Turaninci Candyy fotograf sız kendınız telefonunuzda cekıyorsunuz ultrason goruntusu verıyor ama sıyah beyaz bıde raporu verıyorlar kagıt cıktı olarak cd vermedıler
Turaninci Evinru pakıze hanım ve asıstanı oluyor once asıstanı bakıyor seslı soyluyor normal tıbbı terımlerle falan sonrada hoca kendısı bakıyor oda soylıyor anlatarak bır sıkıntı yoksa hersey yolunda dıyor varsada soylıyor zaten bende oyle ılerlemıstı
Evinru Turaninci cinsiyet söylüyorum ..net öğrenirim ins erkek dedi kendi doktorum ama kordon arada hep emin degiliz
Turaninci Evinru benımde baska bır yerde acıldı zaten acık olmazsa alamazdınız perınatolojıye sız almısısnız zaten kafanız karısmasın sız gıdın yaptırın memnun kalmazsanız daha zamanınız var baska yerde yıne yaptırırsınız
Evinru Turaninci başka yerde açılmıştı benim kaydim demiştinizya ikili test zamanı mı açıldı detaylı girceginiz zaman mı açıldı .benim bı ikili test zamanı açıldı sanırım detaylı için tekrardan actirmadm