MucizemveAnnesi 31 haftalıgım ama 1 haftadır kötü bir şekilde migdem bulanıyo uyutmuyo beni resmen aynı sıkıntıyı yaşayan varmı karnımdada ara ara agrı korkuyorum
Esesli MucizemveAnnesi benim başlarda hiç kusmam bulantım olmadı. Ama yaklaşık aynı haftalarda mide yanması ile bulantı başladı. Normal şekilde kafamı yastığa koyamıyorum dik olucak mümkün olduğunca neredeyse oturur gibi uyuyacağım
deletedmom503 MucizemveAnnesi Bende de oldu o hafta da mide bulantisi ve hala ara ara oluyor daha dr gitmedim ama cocuk buyudukce mideye baskı oldugunu okumustum nette o yuzden bulanti olabiliyormus oyledir heralde burda arkadaslar reflu de dedi 🤔🤔
Nurdan61 MucizemveAnnesi bende 29 haftalığım bende De yeni başladı mide bulantısı bu zamana kadar hiç olmazdı bir tavsiye üzerine gece midem bulanınca soğuk süt içiyorum 5 dakika sonra geçiyor sizde deneyin isterseniz belki faydası olur 😘
MucizemveAnnesi deletedmom503 inşallah öyledir bende suan sıkıntı var karaciger enzimlerim yükselmiş acaba ondanmı bulantım dedim korktum doktora gidicem yinede
deletedmom503 MucizemveAnnesi Karacigeriin icin bol bol enginar ye tatlim tek care onda bitkisel dogal ve karacigerin tek dostu