CansuH Size de oyle oluyormu çişinizi yaptiktan bi kac saniye sonra tekrar cisiniz var mis gibi hissediyormusunuz O kadar cok gibi geliyo ki tutamayacam diye kendımı sıkıyorum .. tekrar gidiyorum toilete sonra tekrar…
2105_iyiki CansuH 32.haftadaym aynı dueumu yaşıyorum gece uyku yok gün içindede aynı baya sinir bozucu
Elfs CansuH benim de bu şekildeydi enfeksiyondanmış ilk sadece antiseptik verdi geçmedi antibiyotik kullanınca kaçırma sorunu ve sürekli tuvelet var hissi geçti
Mimii94 CansuH ben idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimde öyle olurdum. Saat gece 8-9dan sonra su içmeyi bırakın gündüz için daha rahat uyumak için
CansuH 2105_iyiki ben 16 haftaligim gece cok su iciyorum 10 15 defa tuvalete gidiyorum… hic rahat uyuyamiyorum bunum bi careri yok mu
2105_iyiki CansuH bn pek su içmeyen biri olarak aynı şeyi yaşıyorum bi çaresi yok 30.haftadan snra uykusuzluk vs bunlar bşlıyor artk doguma kdr böyleymş malesef 🥺
Busraaydiiin1 CansuH suyu gündüz içeceksin gece yatmaya yakın şu içmeyi kes canım ben akşam yatmaya yakın asla şu içmiyorum o kadarda çok tuvalete kalkmıyorum