Ezgialp 36+6 7 şubatta kızımı normal doğumla doğurdum eşimle doğuma girip kızımızı alarak ciktik, hayalim normal doğumdu nasip oldu çok şükür , normal de gözüken tarih 25 şubattı, adet sancısı bende hiç çekmedim bunca zaman hamilelik sürecinde hep 10 bin adım attım ve evde de hiç oturmadım islendim, suyum 35.haftamda geldi ama kesik kesik idrarla beraber 36mhaftamda da kanamam geldi gece 12.30da sancim başladı sabah 5 te hast gittik 6 cm açılmam vardı ilk gebeliğim, 6 da 8 cm oldu 7 de eşimle doğuma girip 7m25 te kızımızı kucağımiza aladik, ebe oglen 12 de dogurursun demisti ama acikligim fazka olunca 7 saat sadece sanci cektim 25 dk da kizimiza kavustuk yuruyusler vok etkili oldu doğumdan 2 saat sonrada toparlandim, hiç sezeryan düşünmedim sade ve gönülden diledim normal doğumu ve çok şükür oldu , 37+4te çatı muaynem ve nst vardı hepsi hastahaneye gidince orada oldu zaten fazla açıklık ile gittiğim için sezeryan ebe de hiç istemedi kizim bıçak altına yatma bosyere diye 6 da sabah doktorum geldi sonr assi doğum 🙂 şimdi 12 günlük olduk mis kokulmla🧿 Hamilelik surecimde normaldi bulantı kusma hiç yaşamadım rahat süreç geçirdim doğumda aynı şekilde rahat oldu simdi de maşallah kizim cok uslu hic sesi cikmiuor tabi zamanla degisebilir bunuda zamanla gorucez 🧿 Hast gittigimde 2 kez çatı muaynesi oldum zaten kısa zamanla istenen cm ye ulaşmıştım, hamile kalmak içinde gönülden diledim ve oldu aynı ayda tutundu bebeğimiz hamilelikte ay bi şekilde gönülden diledigim.gibi geçti simdi de minnoş kızım öyle devam ediyor darısı tüm bekleyen isteyenlerin başına 🧿🙂🐣