NBanu Merhaba kızlar ,Doğum süreci henüz erken olmasına rağmen gözümü korkutuyor.Geçen eşimle konuşurken aklımıza geldi .Etrafımızda hiç suda Doğum yapan kimsede olmadığı için çok fikir sahibi olamadık .O yüzden sizlere sormak istedim .❤️ Fikri yada bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?
KbraTreGn NBanu ben düşünüyorum hastaneyle konusucam hastanede calısan bi hemşire yakınım daha rahat oldugunu söyledi
deletedmom503 NBanu Burda bir dogum hikayesinde okumustum suda dogum yapmis bayan kolay gecmis sanirim bende bu ay dr sorcam
Bbebek NBanu ben de araştırtırdım bebeğin boğulma tehlikesi ve enfeksiyon riski oluyormuş suda doğumda.Kesinlikle olacak diye birşey yok ama, düşünüyorsanız aklınızda kalsın zararları da
Anneyimm FirtinaEbru acikcasi normal dogumdan korkuyorum benimde aklima bgn geldi suda dogum daha rahat oluyor sanirim videolarinida izlemstim hatta ama hangi hastaneler kabul ediyor suda dogumu
NBanu Anneyimm işte başından geçen bilgi sahibi biri yazsa bizde aydınlansak ona göre tercih edebiliriz belki 😔
NBanu Bbebek ama yurtdışında çok yaygın .Türkiye de bi böyle şeyler söyleniyor.Her Doğumda enfeksiyon riski var