Azra_Mom Kızlar 2 haftadır filan artık aşağı vurmuyordu karnıma atıyordu tekmeleri hep yukarı çıktı demekki diyordum ama 2-3 gündür önceki gibi sürekli vajinaya vurmaya başladı normal mi sizin nasıl merak ettim
Fasulyem2 Azra_Mom ben her yerde hissediyorum 27. Haftadayım bazen çok çok aşağıya vurduğu oluyo bazen kaburgamı deliyo nerdeyse :) yerleri hala geniş bence dönüyolar sürekli pazartesi doktora gitcem ben de baş aşağıydı en son kontrolde
Cnsgkc Azra_Mom Benim de 25 haftalık, göbek deliğime doğru çıkmıştı bu aralar arada bir vajinaya doğru vuruyor dönüyor sık sık hissediyorum sanırım bazen ayaklar oraya denk geliyor 😁
YaseminveMinisi Azra_Mom biz 32 haftalığız makat gelişte duruyor şu an. Bende hissediyorum ayaklarıyla vuruyor.
Azra_Mom minikbebegim19 geçen hafta kontrole gittiğimde yüz üstü duruyor bebişimiz demişti sonra yukarı çıkmış mı bakarmısınız dedim bakıcam şimdi dedi sonra rahim ağzını bi ölçelim dedi ölçtü kısalık var erken doğum riskin var dedi onu duyunca şok oldum beklemiyordum başka bişey soramadım öyle kaldı
Suzanne Canım gayet normal bende de oluyor ayın belli günleri vajinada hissediyorum tabi böyle oluncada daha az hareket hissediyorsun
Cerenn_13 Bende 23+5im o kadar yoğun vajinama baskı yapıyor ki ayaklarımı havaya kaldırınca yukarı doğru çıkıyor anca öyle rahatlıyorum
Azra_Mom Cerenn_13 kötü bir his sızlama gibi oluyor orda çok büyük sorun değil ama hafta ilerlediği için daha yukarıda hissetmek gerekiyor diye korktum ki dediğim gibi yukarıda çıkmıştı aslında hiç aşağıda hissetmiyordum ama yine son günlerde böyle olmaya başladı normal demişler tecrübeli annelerde neyse ki
Azra_Mom Cnsgkc herhalde demi arada oraya da denk geliyor demekki bide artık güçlendi yani ilk zamanlar vajinaya vursa da bu kadar sızlatmıyordu çok daha fazla hissediliyor şuan 😅 herkeste ara ara oluyormuş normal demekki 🙏🏻
Azra_Mom YaseminveMinisi ben bile çok güçlü hissediyorum sizin daha da güçlenmiştir düşünemiyorum Allah yardımcınız olsun 🤦🏼♀️
Wonderful_mom Azra_Mom normal cnm ben cok post actm burda onunla alakali ama megersem bebegim baş geliş pozisyonu almis ondan dolayi vuryormus
Esrapry Benimde öyle aslında detaylı kontrol de rahim olmasi gereken yerdeymis ama bebek dik olduğu için orda hissedebilirsin demişti bebeğin duruşu ile alakalı önemli bir şey değil dedi ben şuana kadar hiç yukarda hissetmedim mesela 24. Haftadayım
Azra_Mom Esrapry detaylıda bana doktor çok aşağıda bebek daha küçük olduğu için demişti 20 de gitmiştim o zamanlar hep aşağılarda vajinada hissediyordum zaten hareketleri ama son iki hafta karnımın ortasında yanlarımda hissediyordum işte yine son günler değişti bu durum önceki gibi aşağıda ve daha güçlü bu sefer hissetmeye başladım demekki çıkıp iniyor kafasına göre herkes normal bizde de oluyor demişler 😊
Gurbetkusu_43 Azra_Mom Normal canım doğuma kadar o yaramaz bıdık daha çok yerinde oynayacak 🤭😊 ve o haftalarda kafası genellikle hep yukarıda olur. Doğuma yakın kafası aşağı iniyor 😊
Azra_Mom Gurbetkusu_43 yaa öylemiii tecrübeli olana kadar böyle herşeyi sorgulayarak korkarak geçecek herhalde zaman 😅😊
Mervepera Azra_Mom sancı gibi birsey mi dun 2 defa oldu 31+4 um çok korktum Vajinamda birden vurdu geçti sancı bebek miydi ki 🙄🤔
Azra_Mom Mervepera sancı gibi değil tekme atıyor çok anlık birşey o an sızlama gibi oluyor ama o kadar tekme durduğunda birşey yok 😂