Mahlem Gebeligimizi saglikocagina bildirmek gerekiyormu saglikocaklari gebeliği söyleyince d vitaminine başlıyor diyorlar doğrumu acaba
Denizvegokyuzu Mahlem Sağlık ocağına bildirmeniz iyi olur rutin kontrolleri onlar da yapıyor ayrıca gebelik sürecinde vurulmaniz gereken tetenoz asilarinizida yapicaklar. Bebek doğduktan sonra kontrol ve aşıları sağlık ocağında yapılıyor 🙂
Deletedmom154 Mahlem Ben bildirdim de noldu🤷♀️kilo tansiyon kontrolü dışında birşey yaptıkları yok. D vitamini yazar mısınız dedim bizim öyle bi vazifemiz yok gebeler üzerinde dediler 🙄
irem-Dora Mahlem evet bildirmeniz gerekiyor, kayıt açıyorlar. İzleme cagiriyorlar hamilelik süresince kilo tansiyon takibi ve tetanoz aşıları için ariyorlar
Deletedmom154 Ayse_dnmz sana gene ilaç takviyesi yapmışlar bana onu bile yapmadılar yani. Bacaklarımda ağrı var magnezyum eksikliğinden dolayı kendi kadın doğum doktorum yazdı
Ayse_dnmz Deletedmom154 Cok saçma is yapıyorlar ya ben verdiklerini kullanmıyorum doktorum faydası çok yok onların dedi kullanmadm ama her gitmemde sanki borç istemeye gelmis gibi hissediyorum kendimi böyle üstten konuşmalar bakmalar terslemeler
Kubrailkan Ben hastanenin istediği pahalı tahlili yaptırmaya gittiğimde kayıt açtırdim 6 yasa 7.haftada. 🙊 demir ilacına başlattılar kiloma bakılıyor işte birde tetanoz aşısı 2 doz. Başka kalp atışı tansiyon vs bakılmadi 🙊