Cgdm-altnkr Merhabalar 🌷 Bursa da detaylı ultrason çektirip memnun kaldığınız yer var mıdır? Ve önemli olan fiyatları nasıl? Randevu almam gerekiyor şehir hastanesi dolu 😟
byzza16 Cgdm-altnkr FSM de sonomar çekim merkezi var doktor Zafer Sivri çekiyor tek tek her ayrıntısına bakıyor ben çok memnun kaldım 500 TL olmuş ücreti de
Cigdemmylmzz Cgdm-altnkr ben daha çarşamba yaptırdım canım esentepe hastanesi engin korkmazer 1000 tl verdim beni doktorum yönlendirmişti. Çok memnun kaldım çok güzel ilgilendi
Elifgoktug1 Cgdm-altnkr fsm de Ahmet yılmaz da cektirdim çok memnun kalmıştım 45 dakika aralıksız inceledi herseyini en ince ayrıntısına kadar Aralık öncesi gittiğim de500 dü şimdi nasıldır bilmiyorum ama değer şehir hastanesine sonuçları goturdum her gören doktor kim tavsiye etti Ahmet beyi diye soruyor bursanin sayılı ayrıntılı doktorlarından diyorlar
Cgdm-altnkr byzza16 genelde fiyatlar böyle mi ya ben 3 sene önce çektirdim 100 150 tlydi kafamda o kalmış.
Kubrailkan Aralık ayında sonomarda yaptırdım bende aşırı memnunum. Esentepe 800 sonomar 400 demişti diye oraya gitmiştik 🙊 şimdi ikisine de zam gelmiş tabii üstte kızların da dediği gibi🥰
aasesa Medicanaya yakın bi yerde tomokay var orada çektirmiştim, bir de acıbadem de baktırdım ben. İkisi de çok detaylı oldu gerçekten 😇 Acıbadem de Özgür hoca ama tomokay ı hatırlayamadım
Brnaebu Elifgoktug1 tamam canim cok sagol arayip sormak lazim en guzeli sonomar ile ayni fiyatsa ahmet beyde yaptirmak daha cazip geldi bana
Elifgoktug1 Brnaebu tavsiye ederim gerçekten çok nazik ve ilgili bir doktor her yerini en ince ayrıntısına kadar inceliyor yüzünde ufak bir yeri göremedi biraz yürü 3 5 dakika tekrar bakalim dedi azcık yürüdüm ve tekrar bakmaya devam etti en ufak ayrıntıyı atlamadan bakti😊 yukarıda noyu yazdım arayıp bilgi alabilirsiniz