Deletedmom_7 Şu sıralar aşırı tatlı, pasta, çikolata türevleri çekiyor. Hep o zaman kızın olacak 🤗diyorlar acaba bu ne kadar doğru 😄 Sizin hamileliğinizde canınız en çok ne çekiyor? 🙂
Fulyaaa1 Deletedmom_7 hamileliğimin ilk dönemlerinde aşırı ekşi ortalarında tatlıya döndük cinsiyetimiz kız 😂
Mehtapca06 Deletedmom_7 yok be doğru değil ben herşeyi yedim ilkinde oğlum oldu bundada herşeyi yiyorum sanırım kız olacak 😂
Deletedmom_7 Sibel_l3 maşallah Rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin🤗 aşırı tatlı çekiyor çikolata çeşmesi olsa da yanaşıp içsem diyorum sksksks😄😄😄
buarajuliet Fulyaaa1 ay kız mıııı ben de başlardayım ekşiden nefret eden ben erik bile yiyemem ekşi diye limon dilimleyip yedim 😂 kız olsun çok istiyorum hadi hayırlısı 💃🏻💃🏻
Deletedmom_7 Yasemiinny off o da çok güzel ya içine ne katıyorlarsa evdeki pilavdan daha güzel oluyoo😋😋😋
buarajuliet Deletedmom_7 hamileymişim O zaman haberim yoktu çikolatalı pasta istemişti canım hatta aşerdim heralde diye dalga geçip gülmüştüm 😂 dün de aşırı sarma çekti canım Allahtan dondurucuda vardı pişirdim yedim çok güzeldi 😂
Deletedmom_7 buarajuliet afiyet olsun😄. Valla hiç belli olmuyo her an her şeyi insanın canı çekiyo 😄😄
Yasemiinny Deletedmom_7 Evet ya hatta eşim almıştı beğenmedim birkaç gün sonra başka bir yerde yedim çok güzel oluyor gerçekten ya 🤣
Mehtapca06 Deletedmom_7 hahah benimde öyle valla bilmiyorum bizde mi problem var ilkinde 22 kilo aldım tek bir besine bağlamak dogru olmaz 😂
AselLinaMom Deletedmom_7 19+4 olduk biz ve benim canım hem tatlı çekiyor hemde ekşi shdjdk bende anlamadım bi çikolata pasta yiyorum bi turşu 🤣🤣 kızımın canı ne çekiyor belli değil 😍🤠
Gamzeates Deletedmom_7 vallahi ilk hamileliğim de ilk aylsrda ekşi limon falan sonraki aylar da tatlı yedim hep oğlum oldu şimdi yine limon bool bool turşu bir de herşeye pul biber katıyorum kızım olucak Allah nasip ederse 😍