Plllvr111 Melegimcanimkizim muhtemelen antibiyotik verirler hatta çok yüksek değilse damardan bir iki verip öyle tekrar sonuca bakarlar çok ciddi bir sorun değil korkmayın ☺️
Selin12- eso14 ben cam sakura şehir hastanesinde doğum yaptım orada bebek için kıyafet almıyorlar bebek odaya gelince kendjn giydiriyorsun
Papatyaytt Selin12- canm bende o hastanede yapicam doğum sen meemnun kaldı mı nasıl geçti doğumun önerilerin varmı mesela şunu muhakkak yap yanına al dediğin ❤️ çok ihtiyacım var tecrübelerine
Selin12- eso14 anne ile ilk ten teması çok önemliymiş onun için anne ile çıplak ten tene temas yaptırıyorlar
Oykukose eso14 benim bildiğim bir battaniyenin içerisine iç zıbın alt üst takım şapkası eldiveni olucak ayrıca çorap ve bir tane bebek bezi şahsen ben öyle yaptım ebeye o şekilde veriliyormuş 🤷♀️😊
eso14 Selin12- ben şöyle biliyorum. Ten tene temas yapıldıktan sonra bebeği alıp temizliyorlar giydiriyorlar. Anne de dikiş vs varsa halledip odaya çıkartıyorlar
Deletedmom_289 Zeyyyn olur mu canım ne demek teşekkür ederim 😘😂 masallah Allah bağışlasın Bu arada ❤️
serife_ynmz Deletedmom_289 cnm onluk agiz mendili corap bunlara gerek yok.giydirmiyorlar benm ilk dogumumda geriye de vermemislerdi.
Deletedmom_289 serife_ynmz çıkardım canım bende onları artık yanıma alacağım hemşireye sadece giydireceklerinş verecem
Deletedmom_289 Zekiye06 bence gerek yok onu yanına al sadece cunku bezleyip giydirip getiriyorlar diye biliyorum canım :) tabii nasıl istersen
Zekiye06 Deletedmom_289 birkaç kişi ıslak mendil koy hemşireye vereceğinede demişti oyüzden sormuştum sağolun