Esmeeer4221 selam kızlar 10 haftalık gebeyım bugun mıdem cok yanmaya basladı dune kadar yoktu gecmesı ıcın bı onerınız varmı ?
Mubufe Esmeeer4221 bende dün yaşadım mide yanması post açacaktm ama daha erken derler diye açmadım son aylar oluyor mide yanması diye biliyorum bu etken başladı bende 10+5 im
Cigdemmylmzz Esmeeer4221 bana ılık süt iyi geliyordu herkese iyi gelmiyormuş ama doktoruna söylerek mide ilacıda alabilirsin canım renni dio gibi birşey kullanıyorum ben doktorum önerdi
Mubufe Esmeeer4221 evet ama böyle devam ederse çok zor uyuyamadım gece süt içtim soğuk süt o rahatlattı öyle uyumuş kalmışım
Cakiltasi2604 Benim detaylı ultrason bakarken doktor midende iltihap var farketmedinmi hiç dedi 😂 ne bileyim ilk hamileliğim olunca boğazıma gelen o yanmaları suları hamileliğe bağladım hep. Sonra rennie duo verdi 1 ay kullandim. Yok hala geçmeyince mide koruyucu verdi doktor dünya varmış
Dyg3434 Kızlar benim de mide bulantılarım coktu ve midem cok yanıyor, doktor cok bulantıdan dolayı yandığını söyledi, gaviscon verdi bana iyi geldi ondan içiyorum yanma olunca