Selam kızlar
Doktorum 3. Aydan sonra istediğin bir omega 3 ü kullanabilirsin dedi
Şu an 4,5 aylığım
İlk olarak KRİLOM OMEGA 3 Kullandım bugün bitti
Demin eczaneden PROMEGA DHA Diye bir omega 3 aldım.
Diğer kullandığım ilaçları da aşağıya ekliyorum ne kadar yiyip içsekte maalesef gebelikteki eksikleri tamamlamıyor
Ama ilaçların fiyatları da çok fazla aldığım fiyatları da yanlarına ekleyeceğim
Doktorlarınızın önerdiği ürünleri yazarsanız bittikçe daha hesaplı hemde doktor önerisi olanları alabiliriz 🥰
Mixfolic 90 tablet - 140 tl gibi bir fiyata aldım (30 tableti 70 tl idi her ay almaktansa 90 lı aldım özeldeki doktorum folik asiti 3 aydan sonra kullanmana gerek yok dedi ben devlet hastanesinde ebeyim devletteki doktor doğurana kadar kullan bir zararı yok bebeğin zeka gelişimine katkısı olur dedi bende aldım )
Gyno ferro sanol 100mg - 18tl
Kan ilacı 3. Aydan sonra başlanıyor. Aç karnına mide bulantısı yapabilir diye tok alıyorum kahvaltıdan sonra.
Promega DHA omega 3 - 110 tl. 30 tablet var bana biraz pahalı geldi alternatifini bulursam bi daha almam 1 ayda bitecek çünkü. Ama gebelere özel olduğu üzerinde yazıyor buda güzel bşy.
Magnorm 365 mg efervesan tablet- fiyatını hatırlamıyorum doktor yazdı o yüzden 5-10 tl bşy tutmuştur. Magnezyum kas ağrılarına iyi geliyor kramp fln olmanızı engelliyor.
Çok şükür 19+2 yim daha kas ağrım olmadı 🙂
Not. Foto koymayı öğretirseniz fotolarını da atabilirim telefondan nasıl oluyor ?