Aysennn5555 5+2 günlük hamileyim geceleri rüyamda hep korkunç şeyler görüyorum askında aynı olay hep birileri tarafından taciz ve tecavüze uğradığımı görüyorum sebebi ne sizler de kötü rüyalar görüyor musunuz
Ayse_dnmz Aysennn5555 Evet bende öyle 😔 hatta eşimi hep beni aldatirken görüyorm bir gün valla malum oluyor diyip dovucem sanırım hormonlardan 😁 kendimi öyle sakinlestiriyirum
Melisakplnn Aysennn5555 ay ben vinli şeyler gördüm ve taciz görfüm bune böyle sacma sacma Allah yardımcımız olsun. Canım gevşen taşı biz iyiler korkutuyormuş düşük oluyormuş.
Leylasiva21 Aysennn5555 benim 5 haftada başladı 26 haftalık hamileyim hâlâ devam ediyor çok saçma sapan rüyalar
Sevdece Aysennn5555 bende de durum aynıydı 😢 içeriği değişiyor ama çok gerçekçi kötü rüyalar oluyor. Yedi Ayetel Kürsi okumadan uyumamaya çalışıyorum gece uykum bölünürse de uyumadan önce tekrarlıyorum o zamanlar daha rahat ettiğimi fark ettim 🥰
Denzk Ayse_dnmz Canım bendeeee eşimin beni 1 senedir aldattığını görüyorum rüyamda telefona takip programı indirdim deli gibi takip ediyorum ama öylw bişey yok yani bişey de hissettirmiyor. Bence bu izlediğimiz dizi filmlerden başka bişey değil yani psikoloji bozuyor
Ayse_dnmz Denzk çok kotu ya birde gerçekçi geçen gece kalktım sarılmıştı elini çektim buse kim diyorm 😀 uyuyor cevap vermiyor kendi kenime ağladım uyudum inslalah çabuk geçer eşim artık alıştı gülüyor bana
ankakusu_2022 Ben de öyleydi ilk haftalarda hep kabus görürdüm kötü kötü şeyler, uçuk çıkmayan ben de uçuk bile çıkmıştı çok normal hormonlardan yani sonra düzeliyor ama
denizz45 Bende görüyorum en son kendimi rüyamda mezarda gördüm. Geceleri uyurken dua okumadan uyumayın kızlar🐣
Ozum12 Bende geceleri saçma sapan rüyalar görüyorum ama hiç nedenini düşünmemiştim bende merak ettim şimdi
Ozum12 Aysennn5555 galiba sürekli merak içerisinde olabiliyoruz bebeğimizle ilgili Buda rüyalarda başka şekilde karşımıza çıkıyor olabilir
Ryhn3838 Kizlar uyumadan once nas suresini okuyun kotu ruya gormeyi engelliyormus saginiza solun7za ufleyin okuduktan sonra gormezsiniz birdaha insallah Aysennn5555