Happycivcivmom Ftmgl12 39 ve 40 dan sonra sezaryana pek yanaşmıyor doktorlar bebek doğum kanalına indiği icin 38 de alıyorlar canim 2.gebeligim
anne_2 Rmzydmr 32+3 🥰 kızım olacak 🌸 20 Nisan tahmini doğum tarihi. 29+6 da gitmiştim 1525kgdı. 32de tekrar gidicem bakalım
Rmzydmr elifinilki27 ortalama bir tarih vardı zaten hamileligin ilk gününden itibaren 40 hafta olarak hesaplandıgında 18 martta dogacaktı ama sezeryan olmak durumunda bu yüzden 11 gün öne çektik
elifinilki27 Rmzydmr Ben kendim hesaplandığında 40.hafta 19 Nisan oluyor da şu an 30+4deyiz 32de gidicem heralde o zaman bi tarih alırız sanırım değil mi?
Rmzydmr Poyrazin_annesi sizin minnak daha tospikmiş 🤤🤤 yerim onu 300 gram fazla bizden maşallah kuzuma
Rmzydmr mutluanneee bizimki diyet falan önermedi zaten sezeryan olacak bebegin tostikliginden çok memnun doktor 😂
mutluanneee Rmzydmr bende normal istiyorum sezeryan istemiyorum zaten eksira kilo alsin diye bisey yaomiyordum diyette yapmaya calisiyorum ama bu seferde gece uyaninca 40 yillik acgibi oluyorum😂😂
Rmzydmr elifinilki27 sezeryanda 38. Haftanın içinde alıyorlar bebegi tarihi alabilirsiniz bu defa gittiginizde
CinyurunAnnesi Rmzydmr biz şu an 36+5 deyiz 36+2 de gitmiştim 4 Mart doğum Allah’ın izniyle bebişim de 2600 idi
Rmzydmr mutluanneee ay bende öyleyim ya 😑 sürekli yemek istiyorum yiyincede mide yanmasından duramıyorum