Merhaba ben doğuştan yarım rahimliyim ve durumu çocuk isteyip olmadığında nedenini araştırdığımıx zaman öğrendik ve doktor bana çocuğun olmaz olsada düşürürsün dedi. Psikolojik olarak çok kötü hissettim ve araştırınca imkansız bişi olmadığını öğrendim. Sonrasında hızlıca iyi bir doktor araştırıp tüp bebek tedavisine başladık. Çok şükür ama bu seferde tek embriyo konmasına rağmen çoğul gebelikti. Hamile kaldığıma sevinemedim bile bana bir çocuğu doğuramazsın düşürürsün derken iki bebeği nasıl doğurucaktım. Çok tedirgin haftalar geçirdim birde üstüne stresten galiba kabızdım her tuvalete gitttiğim de ödüm kopuyordu 9.hafta bi bebeğimin kalbi durdu. Ne hissediceğimi bilemedim çok zor bi süreçti. Sonrasında önlem amaçlı serklaj yapıldı ve hiç yerimden kalkmadım yemek temizlik yapmadım ve 38+5 de sezeryanla kızımı kucağıma aldım ki bana 32 haftayı görürsen mutlu ol diyordu doktorlar ona rağmen Rahim uzunluğum ve dikişlerim çok iyiydi bence 40.haftayı da görebilrdim.
Bunu buraya benim gibi kendini çaresiz, mutsuz, korkmuş anne adayları için yazıyorum. Bende benim durumumdaki insanların mutlu haberlerini okuyunca seviniyordum yalnız olmadığıma, yapabilceğime inanıyodum. Umarım isteyen herkese Allah nasip eder, hep buraya güzel hikayeler yazılır.