SosyeteMantisi Merhaba Kızlar bu marka test güvenilir mi ? Kullanan varmı ? Birde kullanıp yapan varsa adetten kaç gün önce yaptınız doğru sonuç veriyor mu 🤔
Sevdapl SosyeteMantisi 5 gün önce yaptım. Doğru sonuç aldım hafif silik çıkmıştı bir kaç gün sonra da kan verdim.
SosyeteMantisi Sevdapl benimde suan 5 günüm var yapmamak için tutuyordum kendimi ama dayanamadım yaptım şimdi tek çizgi çıktı ilk idrarla yapmadım inşAllah pozitife döner 🤲
SosyeteMantisi Arusbags benimde şuan 5 günüm var ben de yaptım negatif çıktı 2,3 gün sonra tekrar yapacağım inşAllah ikimizde çift çizgi görürüz 🤲
oznur-41 6 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı şimdi 3 günüm var yapmamak için zor tutuyorum kendimi inşallah hepimiz ki pozitife döner 🙏
SosyeteMantisi oznur-41 Amin inşAlllah canım Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲❤️
motherofcats FKHA erken yapmışsınız da o yüzden. beta hcg salgılanmadan kanda da negatif çıkardı. bu erken gebelil testleri 20 hcg değerini bile algılıyor. benim çıkmıştı.
SosyeteMantisi FKHA ya benim çok fazla belirtim olduğu için yaptım ben 1 düşük yaptım o an yaşadığım tüm belirtiler var o yüzden yapmak istedim ama test negatif kan versemmi diye düşünüyorum