nese-kasap Bu kadar mı rahatına düşkün olunur doktor ne yaptıysa göremedi ne çıkıntı ne boşluk tahmin bile yürütemedi meraktan çatlıyorum cinsiyeti ne bi an önce alışverişe başlamak lazım bi anda hepsini alamam ki 🤔🤔🤔16+5 günlük
Ayse_dnmz nese-kasap 😁 en büyük derdimiz bu olsun 🤗 gösterir canım bir sonraki kontrolde siz çok almak istiyorsanız sarı alın beyaz alın yeşil ortak renkler alabilirsiniz 🧡
Nililaylayla nese-kasap ben 14. Haftada cinsiyeti öğrendim bir sonraki randevuda 17 haftalikti o gün gitsek öğrenemeyecektik arkasi donukmus yani haftadan ziyade duruş önemli demekki. Gitmeden tatlı yiyin ise yarıyor bence 😂
Nebyaa nese-kasap benim bebeğim 11. Haftada gosterdi ve her gitmemize bacağı açık yuzu dönük bekliyor. Sizinkiler çok nazlı annesi 🤣
minik22 nese-kasap hahah bizimki de normalde kıpır kıpır tam cinsiyete odaklanırken doktor pıtı pıtı arkasını dönmüştü çok gülmüştük cinsiyeti 4 randevuda anca gördük şimdi de keyfi gelsin yüzünü göstersin diye bekliyoruz ama genelde kafasının arkasından beynini gösteriyo 😒 doğunca sorcam bunların hesabını hep
Dyg12 @nese-kasap Al bizden de o kadar. 13-14. Haftamdayim asla göstermedi. Muhtemelen bizde sizin gibi bekleyeceğiz :))
nese-kasap Ayse_dnmz sarı ve yeşil rengi sevmem ama beyaz olabilir tabikii ama merak de etmiyor değilim
dilarakocc Muayeneye girmeden yarım saat önceden çikolata yiyin mutluluk hormonu salgılar bebiş hareket eder bizimkide 16 ya kadar hiç göstermedi çikolata yiyince açmış bacakları😂