Hikayemi yazmak için biraz geç kaldım ama olsun kızım 26 günlük oldu sağlıklı maşallah. Tam 39. Haftada akşam 10 da nişanım geldi pembemsi renkte. Tabi ki bildiğim için hastaneye gitmedim 2 ye kadar uyuyamadım reflüden dolayı 2 de uyudum gece 5 te sancıyla uyandım kalktım yürüdüm kahvaltı yaptım. Sancım biraz şiddetlenince 6.30 da eşimi uyandırdım sancı çekerken yanımda olsun istedim biraz daha evde sancı çektim 8 de hastaneye gittim açıklığım 5 cm olmuş doğumhaneye aldılar üstümü değiştirdim tek kaldım sancı çekerken ebe gelip gidip sen kolay doğuracaksın dedi 😂 sancılarım iyice şiddetlenmişti iyice yeni yeni ağlamaya başlıyordum ki saat 10 da gel senin doğumunu başlatalım dedi. Suyumu patlattı ama onu hissetmedim bile sancılar beni çok aşırı zorlamadı açıkçası ama doğum anı tabi ki zordu ıkınmayı ben beceremedim bağırma ıkın diyodu ama ben yapamadım 😂 en sonunda bi kesi attı bebeğim gelmek üzereydi Allah bi güç verdi ve ben ıkındım kızım doğdu ❤️ Doğum yarım saat sürdü 6 dikişim vardı ilk gün hastanenin bahçesine çıkıp hava aldım ☺️Sonra batikon kullanmadığım için dikişlerim çok geç iyileşti siz öyle yapmayın 🙏 göğüslerim de kolay iyileşmedi sanırım benim yaralarım geç iyileşiyor göğsüm hala yara. Yine de güzel kızımı emzirmeye devam ettim geçmek üzere yaralarım. Sormak istediğiniz bi şey varsa taze anne olarak cevaplayabilirim ☺️