567833 zeynepp1 geçen yıl kadın hastanenın önünde doğurmuştu arabada bebek gelıyormus orda doğurtmuşlar ebeler
Ays_cskn zeynepp1 esimin amcasinin gelinide 2. Bebegini evde kapinin girisinde dogurmus bende sasirmistim acikcasi neden gec kalmislar bu kadar diye😂😂😂
zeynepp1 Esraliiii maşallah eski kadınlar anam sağlam yapıları var bide bize bak allah için 🤦🏼♀️ Vitamnlerimz yerlebir hep hasta değil 10 13 doğum merdiven çıkmaya halimiz yok
UmutsuzPolyanna zeynepp1 evet ya yoksa kadın kız çoluk çocuk konlu komşu bütün elat edavatı gördü mfmdm😍🤣
SutlacimiYedimmiBen zeynepp1 kız ne kolayı yazık sokakta doğurmuş onun o anda hastanede olup steril bi ortamda dogurmasi gerekirdi bu tamamen bilinçsizlikten oluyor sancin var 3.dogumun erken git hastaneye kardesim
zeynepp1 SutlacimiYedimmiBen yani sokakda doğurmuş eger zor olsaydı biliyor elbet sancı nasıl birşey ilk doğumu değilmiş ki arayablr ambulansı hemen🤷🏼♀️ Yada demeki arayacak kadar vakti olmadan pırt diye doğurmuş
SahraKubra zeynepp1 hamilelik boyunca çok hareket etmek galiba taktiği ☺️ Biz şimdi çok nazlanıyoruz hep ondan 🙈
zeynepp1 SahraKubra ayaga kalkmamla tansyonm düşüyor😅 bünyem ble musade etmiyor çok keyfoyuz anam kabullenmek lazım
SahraKubra zeynepp1 benim Pazartesi doğumum var 39. Hafta zorunlu sezaryen olacak bebek çok iri ve kilolu diye (ama şekerimiz yok sağlıklı çok şükür) ben dün evi süpürgeye verdim yarın da detaylı temizlik yapayım diyorum 🙈🙈🙈
holly zeynepp1 benim Annemde ikiz doğurdu hastaneye zor yetiştirdiler hastaneye gitti 5 dk sonra doğdu dediler 😂