Mervefikrt 38 haftalığım bebeğimin kilosu şok şükür iyi ve doktor en son kontröl de yürüyüş yapıp merdiven çıkıp doğurmak gerektiğini söyledi normal Doğum istediğim için 40 haftaya kadar bekleyip bebeğin kilosunun artmasını istemedi ne yapabilirim arkadaşlar Doğumun başlaması için
OktayMeltemSahin Mervefikrt bir arkadaşa doktoru günde en az 45 squat yapmasını söylemiş akabinde yürüyüş ve merdiven inip çıkın faydası olur inşallah
Kbrmrt Mervefikrt bol bol egzersiz yap. Çömelme hareketi yap devamlı. Eşinle gün aşırı ilişkiye gir. Allah yardımcın olsun inşallah.
Ozgesah355 Mervefikrt canım bebeğinin kilosu nedir benimde tombik 39 oluyorz korkuyorum normal istiyorum
Sehribandag Hurma açılma yapıyor diye duymuştum canım bir de sıcak suyla bol duş ☺allah saglıkla kucagina almayı nasip etsin
Se3008 @Mervefikrt Bende bugun gittim canım 38+6 kilosu 3.770 nst de sancıda çıkmadı 1 hafta bekleyelım dedi hftaya kadar geldi geldi gelmedi sezeryan yapcak 😔 benımkininde hiç gelesi yok gibi 🤦🏻♀️
Mervefikrt Se3008 bende sezeryan olmak istemiyorum canım Cuma günü kontrol var inşallah o zamana kadar Doğum belirtisi olur benimkinin kilosu ne kadar oldu bilemiyorum Rabbim hepimizi sağ Salim kurtarsın inşallah
Eliftuba Benimkinin kilosu hep önden giderdi haftada 200 300 alırdı bu hafta sadece 100gr almış 38+2de kilosu 3350 şuan . Tabi işime gelir kilolu olmaması 😄😁😁 ama sebebini merak ettim. Doğum için doktorum bol hurma ye ve çömel kalk git bol bol temizlk yap fayans sil falan dedi 😬😬
SmeyyeDurmaz Eliftuba ayni ben 🤗 cumartesi doktora gittik aynilarini banada dedi iki gundur evi temizliyorum çömelerek yerleri sildim gelsin artk diye 😁