Deletedmom455465 Kızlar 9. Haftada bulantısı azalan var mi? Benim baya azaldi prilam bile kullanmiyorum ama istah daha cok yok. Hemen biter mi bu bulantı ya buarada beta 200 bin çıkmış galiba artik dengelendi ondan midem biraz iyi diye düşünüyorum yanılıyor muyum
ayseoznur Deletedmom455465 bulantı kişiden kişiye değişiyor. Ben 12 haftalık hamileyim. İki hafta bulantım oldu sadece oda ara ara
yagmur_s Deletedmom455465 benim 10. Haftam bitiyor bugün. İlk bir iki hafta bişey yoktu 7. Haftada falan biraz oldu bulantım ve iştahım da yok. Yani yiyince yiyorum ama aklıma gelmez yemek yenek öyle diyeyim. Bu hafta inanılmaz kötüyüm bulantı ve kusma açısından anlamış değilim. Boğazım falan tahriş oldu 2 gündür hatta. Ama gün içinde rahatım geceleri mahvolurum. Ama ilaç kullanmıyorum henüz.
Deletedmom455465 Esraliiii kaçıncı haftadasınız. Ya bende ilk 8 hafta mahvoldum hayattan soğudum inanın insan havuctan midesi bulanir mi havuc bile midemi bulandiriyordu 3 4 gündür iyiyim
Deletedmom455465 2bebekannesi_ Benim de var mesela tavuk haşlanmış yumurta tuketemiyorum yani gözümün önüne bile gelince kötü oluyorum