Polikistikanne GizemCengiz evet biraz fazla ama benim sorduklarımdan en az 130 diyen olmuştu bende buna daha çok güvendim ve tercih ettim ☺️ Ayrıca ışıksız isterseniz biraz daha uygun olur.
ayerya GizemCengiz Pano tipine ve ebatına göre değişiyor, yuvarlak pano iki farklı ebat için 155 ve 190 tl ydi canım. Harf üstüne çalışılan panolar da ebatlarına göre 115-160 tl arasıydı diye hatırlıyorum :)
Nuranaliayaz1 GizemCengiz https://www.instagram.com/renklioyuncakatolyesi/ ben burdan kapı süsü değilde isimlik yaptırdım çok güzel kapı süsü de yapıyor ve uygun fiyati
Sevdaaa GizemCengiz instagramdan evinini.oyunevi ni incele derim ahşap ismide yazili hem kapı süsü hem gece lambası olarak kullanabiliyorsun ben hastane odası kapisinada taktım herkes çok beğendi
SuleDoruk Sevdaaa sipariş verdikten kaç gün sonra elimize ulaştı? Bende sipariş verdim ama msjalra dönüşleri epey geç oluyor. Hatta insanı sinir krizi geçirtecek kadar geç...
Tugkaninannesi GizemCengiz ben instagramda Nihalin.atolyesi diye bir sayfaya yaptırdım.isikli yaptırdım çok memnun kaldım 130 tl