Anne20 Herkes diyo balik yesen çocuğun ağzı baliqa oxwayacaq benimde canim baliq çekiyor sizce dorumu?
2bebekannesi_ Anne20 Yok kız öyle her bir şey yediğimizde çocuk ona benzeseydi o ho çocuk neye benzerdi kim bilir
SerraveAnnesii Öyle bir şey yok ya kim uyduruyor bunları. Ben 36.haftadayım bu zamana kadar çok balık yedim. Tam tersi balık hamilelikte çok faydalı bazı balık türleri pek yenmiyor ama hamsi, sardalya, palamut vs ben hep yiyorum
poncikveannesii Anne20 tabiki sırf onun için doktor haftada iki gün balık ye diyor 🤦🏻♀️ bacım Allah aşkına akıl var mantık var ya ne diyeymki
Hosgeldinbebek Anne20 keşke size bunu diyenlerin anneleri de balık yeseydi de azcık zekaları gelişseydi..
Meri3220 @Anne20 evet yeme hatta üstüne de soda içenlerin çocukları eriyor aman dikkat et. Töbeler olsun 😅 yahu yıl olmuş 2022 hala neler soruluyor her soruyu anlarım insanlık hali bilmeyedebiliriz çoğu şeyi araştırarak sorarak da öğrenebiliriz balık yiyince çocuğumun ağzı balığa mı benzer nedir yaa Allah aşkına bu kadar da olunmaz