Svgeysn Merhaba arkadaşlar 10+6 hamileyim. Ultrasonda dr biraz ense kalın dedi. 2li tarama testine geldim. Kafam çok karışık ve aşırı üzgünüm. Sizler bu durumla karşılaştınız mı hiç?
Mrv1007 Svgeysn 12+0’da ikili taramada 2.2 çıktı ense kalınlığı, doktorum sınıra yakın dedi kalın buldu genele oranla. Ama sonraki kontrollerde ve ikili tarama sonucunda, detaylı ultrasonda hiçbir sorun çıkmadı çok şükür
Svgeysn benimmdunyamm ya inanın o şeyle hiç sormadım ultrasonda biraz kalın geldi normale göre dedi beni bir yere yönlendirdi orası da bunun için çok erken 2 hafta sonra gelin tekrar muayene edeceğim dedi ama haftasına göre gayet normal dedi of kafayı yicem yaaa
Svgeysn Mrv1007 beni de bir yere yönlendirdi işte oraya gittim detaylı ultrasonla baktı şuan bunu görmek için çok erken bunu görebilmemiz için 12-13 hafta olması lazım dedi. Şuan 10+3 görünüyor dedi ve haftasına göre gayet normal dedi. Ama içim hala rahat değil sanırım iki haftaya kadar da olamayacak.
Kasev Üçlü taramada bana da omuriliğinde açıklık var gibi dedi detaylıda bi sorun çıkmadı. Şu tarama sonuçları neden böyle telaşlandırıcı anlamıyorum
Kasev Svgeysn tüm anneler dualarımda canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah miniklerimizi😊 hiç de korkma dua et pozitif düşün ki öyle olsun o hafta bende çok korkup ağlamıştım ki şükür boşa çıktı