Hamis63626 meri01 yok canım 4 haftada görünmüyor ben 6+5 im bugün gördük kesenin içinde bebegı ve kalp atısını duyduk cok şükür
meri01 Hamis63626 çok sevindim sizin adınıza bana 7. Haftada gelmemi söyledi doktor o zaman dinleyeceğiz kalp atışını inşallah bir sorun çıkmaz heyecanlıyım ben de 🥰
Tugba-tugra meri01 aslında tecrübeliyim ondan zaten endişe ettim ilk gebeliğimde 6. Haftada dinletmişti doktor bize kalp atışını simdi ne kalp atışı ne bebek hiç bi şey yok bende korkuyprum boş gebelik olmasından bu 10 gün nasıl geçer bilmiyorum
meri01 Tugba-tugra iyi düşün iyi olsun benim ilk gebeliğim aşırı acemiyim ne desem bilmiyorum ama kötü düşünme
Svvl34 Periha bende bugün gittim. 6+2 yim . Dr 6+1 görünüyor yerleşmesi güzel kalp atışını gördük, ama küçük olduğu için daha duyulmuyor dedi duymaya çalıştı dr. Karından bakıldı. Haftaya duyarız dedi bakalım 😊
nazosss Ruken_akkus07 ben de 8+2 yim şuan 6+1 de kalp atışını dinledik devlet dinletmiyor özelde gördük bizde 😊
Mrvmerve01 Merhaba Tüm yeni gebelere hayırlı olsun. Rabbim tamamına erdisin. Sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah. Bu haftalar benim kafamı karıştırıyor. Uygulama 5 haftalık diyor. Bana fazla geliyor haftalar. Mesela benim son adet tarihim 14 ocak. İlişki günüm 27-28 ocak. Muhtemelen bu zaman döllendi. 16 şubatta beta hcg verdim 900 çıktı. Doktorum 16 Şubatta 3-4 haftalık dedi. Ve 18 Şubatta gel dedi. Ultrason için erken olduğunu düşündüğünden henüz gitmedim. Sürekli sürekli ultrasona girmek istemiyorum. Ne zaman gitsem kese görebilirim?
nazosss Mrvmerve01 ben de 5 haftalıkken öğrendim hemen gittim kese göründü 6. hafta kalp atışını dinledik 🥲
Melekprenses Mrvmerve01 sizinle aynı sayılırız benim son adet 13 Ocak 26 Ocak ilişki o zaman tuttu başka zaman olamaz.. 14 Şubat beta 998 di en son 28 şubatta doktor kontrolünde keseyi bebeği kalp atışını duyduk çok şükür
Nur0631 boymomyz evet ultrasonda maalesef aynı etkiye sahip ve amniyon sıvısı ısınıyormuş diye duymuştum dizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah cennette bir meleğiniz sizi bekliyor olacak 🌸
Seher924 Aylisss Canım doktorlara da gittim doktorda diyo 25 senedir doktorum ilk defa böyle bir şeyle karışlaştım diyo anlam veredi yani
MrwGngrn Merhaba, Henüz gebeliğim çok yeni. Doktorum henüz bir şey demedi ancak araştırmalarıma göre sucuk, pastırma, sosis, salam gibi şarküteri ürünlerin yemenin sakıncalı olduğu yazılmış. Sucuklu yumurta çok severim. Sizce yemememiz mi gerekiyor :(
sadeceyasemin MrwGngrn sucuğu pişirirseniz yiyebilirsiniz. Sosisi salamı da pişirirseniz yiyebilirsiniz. Önemli olan çiğ tüketmemek.