Sadriye35 Siracinannesi 19+4 erkek bebiş💙 henüz hiçbir şey almadık ilk gebeliğim olduğu için ne alacağımı da bilemiyorum hem de erken diye biraz daha sabır diyorum. Detaylı ultrason randevumuz var bu perşembe umarım hepimizin bebekleri saglikla gelir. Eşyaları almak kolay rabbim sağlık versin 🙏
Siracinannesi Sadriye35 biizimde erkek ama detaylda görmeden inanmicam yinede 😂😂 ikinci hamileliğim benimde ikinci oğluşum olucak inşallah 😍 bende detaylı dan sonra alicam zaten ilk oğlumdan da bı sürü şey kaldi
Nezii Siracinannesi 20 haftalığız bizde cinsiyetiniz erkek :) Bir çöp bile almadım. Daha önce 23 haftalık erken doğum yapmıştım malesef o yüzden bir bebeğin sağlıkla dünyaya gelmesi bence mucize erkenden almak taraftarı değilim 😌
Siracinannesi Nezii haklısın kuzum Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🙏 bizimde bugün 20. Hafta 😂
Siracinannesi ipekveannesi benimde 7 Mart 😂 valalaha bende o yüzden almadım bişey kesin olsun diye 😂😂😂
ebru2871 Siracinannesi 21deyiz bizde kızım olucak battaniye, müslin örtü, nevresim takımı, ilk adım arabası, küvet seti falan aldık Allah nasip ederse bu hafta içi beşiği ve arabasını alıcaz
Siracinannesi ebru2871 Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🙏🙏🥰 bakalım detaylıdan sonra bende beşik ve arabasini almayı düşünüyorum
ebru2871 Siracinannesi aynı canm bende organ tarama yapılıcak çarşamba günü hastaneden sonra da beşiği arabayı alıcaz yoksa fiyatlar ucuyor 😂😂
Handekrkr Siracinannesi bizde 20)haftalık olduk canım , bebek arabası , beşik , kıyafet , küvet gibi demirbaşları aldık 🙂😍 daha odamızı kuramadık ama olsun , nisan Mayıs ayı gibi de odamızo düzenleyeceğiz 🥰
Siracinannesi Handekrkr detaylı ultrason yaptırdiniz mi 🥰 ben maalesef oda yapmicam çünkü daha oğluma yeni oda yaptım buna sadece beşik alicam 😂
Denizyldzm Duygudikicidkc bnde 21 deyim rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sizdede bazen adet olacakmış gibi karın ağrısı oluyor mu
Siracinannesi ebru2871 evet bende öyle düşünüyorum ama bı yanımda acele etmek istemiyor bişeey olursa çok üzülürüm diye 😶
ebru2871 Siracinannesi öyle canım benim 2 düşüğüm var bu 3. gebeliğim o yüzden hem herşeyi hemen almak istiyorum hemde acaba bişi olur mu diyorum hem endişe hemde sevinç oluyo
Siracinannesi ebru2871 benimde iki düşük oldu canim ama oğlumdan sonra oldu iki düşük şükür şimdi ikinciye hamileyim işte 🥰
ebru2871 Siracinannesi Maşallah Allah sağlıklı eksiksiz kucağına almayı nasip etsin dün gittik gördük kızımı beşiğini ve arabasını da aldık