_busra06 Kızlar biz bugün 19 haftalık olduk ama hala bebeğimin hareketlerini hissetmedim siz kaçıncı haftada hissettiniz
Ysgl26 _busra06 ben 18 başından beri net hissediyorum. 17 de de hissediyomuşum ama anlamadım 😅 gaz sanıyodum önceleri. Özellikle akşam yemeğinden sonra duramıyo yerinde sıpa
gizzzy35 _busra06 20. Haftada hissetmeye başladım 21e kadar sonra bir kesildi 24e kadar hissetmedim. Şimdi 29 oldum hissediyorum ama çok haraketli bir bebek değil benimki zaten 😅
serpilctn _busra06 20. Haftada hissettim 26. Haftaya kadar duzensiz oluyor tekmeler iki gün hissedip 3 gün hissetmediğim oluyordu 26. Haftadan sonra düzene giriyor
_busra06 Ysgl26 yaa ne kadar güzel eşim bazen yalandan koyuyor uzulmiyeyim diye hissettiğini söylüyor ama inanmıyorum
RaYaRY Ysgl26 Bende hep gaz sorunu yaşadım hamileliğimin ilk gününden beri akşamları birşeyler oluyo karnımda o mu gaz mı anlamıyodum
Ysgl26 _busra06 eşinin hissetmesi için daha erken zaten sen üzülme diye diyodur 😊merak etme kimisi erken kimisi geç hissediyor. 22. Haftaya kadar hiç hisetmedim diyodu arkadaşım
Ysgl26 RaYaRY ilk zamanlar anlaşılmıyo gaz mı bebek mi 😊 büyüdükçe sağa sola kayınca anlıyosun bebiş olduğunu
_busra06 Ysgl26 bende inanmıyorum zaten bazen nasıl seveceğini şaşırıyor daha cinsiyeti belli olmadığı için sürekli oğlum diyor ☺️
by_aytac Bende qaz filan olmadığı için 14 haftada minik birşey hiss ettim, sonra 17de, sonra 20 de ama 2 haftadır hiss etmiyorum. Peki bu normalmı anneler? İlk hamilelik
by_aytac Ysgl26 ay bende annemlere geldim yol uzak, 2 gündür eşimi deli ediyorum bebek haraket etmiyo, kalbimi durdu filan yazık ya adamı yedim bitirdim çoook sağ ol canım🥰😍
Buseyllzr _busra06 bende 20 de hissettim 23 üz şuan hiç durmuyor essek sipasi bazen çok sert vuruyor canım acıyor hatta 🤦🙈