Gzdeee11 Covid aşısı olmuştım yaklaşık 2 3 hafta önce adetim 6gün geçti acaba aşıdan mı gecikti diye düşünüyorum covid aşısı olup adeti geciken var mı?
2022bebeki Gzdeee11 bende tam 15 gun gecikme yapti . İkincisinde de 1 hafta gecikmem olmuştu. Emin olmak için yine de kan verin istersenzi
Sims4 Gzdeee11 benim de covid aşısı olduğum ay (yani geçen ay) tam 5 gün gecikti adetim gebeyim sandım idrar kan testi ikisini de yaptım negatifti ve 5.gün adet gördüm gerçekten aşı geciktiriyor bence bu ay bakalım bugün çatlama günümdü umarım olur
Gzdeee11 minigiminannesi03 internetten araştırdığımda yapar yazıyordu ocağın 15inde adet olmıştım en son adetimden birkaç gün önce birlikte olmuştuk acaba üstüne görme falan mı oldu
minigiminannesi03 Gzdeee11 canim hersey olabilir adetin çok gecikmiş bir test yapsan daha iyi yada kam ver
Gzdeee11 2022bebeki en son adet tarihim 15 Ocak adetten birkaç gün önce birliktelik olmuştuk sonra da adet oldum acaba o adet değildi de üstüne görme falanmıydı
2022bebeki Gzdeee11 ben üstüne görme olayi hala devam ediyor mu inanin bilmiyorm :) cevremde ne duydum ne sahit oldum anneanem anlatırdı o kadar bilgim yok maalesef