NehirinAnnesiii Yaren991 Medicana volkan aksakallıya gidiyorum cok memnunum sompo sigortanın hastaneyle anlaşması var doğum sigortası yaptırdım ben dogun arti 9 muayene 8 milyara
meltemkumsal16 Yaren991 medicabil Songül yapıcı doktorum hamilelik sigortası yaptırdık iki can sağlık sigortası 6.800 tl doğum ve 8 muayene icinde 17.haftamdayim henuz ekstra bisey odemedim ikili test vs hersey dahil suan 5 muayanem kaldi 3 kere gittim 🧚♀️
Brnaebu Yaren991 medicana prof. dr müzeyyen uyanika gidiyorum maphre özel saglik sigortamiz var o yuzden 15 tl öduyoruz.dogumu teminatimiz insallah karsilar onu hala sormadik.19.haftamdayim.ilk oglumda karsilamisti dogumun hepsini hic para odemedik
Yaren991 Kubrailkan bende Esentepe ye gidiyordum ama muayene ücretlerine bile sürekli zam geliyor başka doktor bakmaya başladım
Yaren991 Kubrailkan benimde öyleydi gönül hanıma gidiyordum hastane olarak da sürekli zam yapan bir hastaneymiş internetten yorumlarınıda okudum doğumdan sonra fatura vermeyip 5000 TL lik dedikleri doğumdan 8000 alıyorlarmış
oyku2021 Medicanaya gidiyorum . Doğum sigortam var Allianz sigortadan doğumu %100 karşılıyor . Ama Kasım’da arkadasim doğum yaptı 9.000 demisler