RaYaRY Kızlar 18 haftalık hamileyim bebeğime hep ninni söyler dinletip masaj yaparım demin sanırım ilk defa onu hissettim elimi koydugum yerde tam pıt pıt diye sonra inanamadim tekrar bekledim ve tekrar hissettim
kahvesever__ RaYaRY tabiki heycanlanırsın annesi ne güzel bir duygu ilk hissetim de ben de çok heyecanlanmıştım ağlamıştım
B-Y94 RaYaRY sen dahs dur kız biraz daha büyüsün hele 26 27 haftaya gelsin o karnında nasıl tekmeler atıp döndüğünü hissedince an kovlucaksın 🥰
B-Y94 kahvesever__ aynı hissi bende merak ediyorum kucağıma aldığım zaman Rabbim o günleri bize nasip etsin kuzum 🥰♥️
kahvesever__ B-Y94 inşallah canım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim sağ Salim kucakladımıza alalım inşallah 🙏
Handecik Bende 18.haftadayım birkaç gündür pıt pıt kıpırtı hissediyorum çokkk mutlu oluyorum Rabbimize sükürler olsun 🤲 çok güzel bir duyguymuş ❤️
Bussbusss Handecik her gün oluyor mu acaba benim bir gün oluyorsa bazen iki gün olmuyor endişeleniyorum bu durumda bazen
Handecik Bussbusss yok canım endişe etme 27. Haftadan sonra düzenli olurmuş hareketleri, bende nadir aralıklarla hissediyorum birde bebek arkaya döndüğü zamanda hissetmezmişiz