Yarenehamileyim Hala doğmadı kızım pazartesi suni sancı ile normal Doğuma alacak doktorum ne olur dua edin 🙏🏻🙏🏻 Ayni durumu yaşayan var mı
ummucan Yarenehamileyim insallah pazartesiye kadar kendi sancıların başlar da kendi sancın la dogurursun canm. Karnın aşağı indi mi?
Tuba704 Yarenehamileyim arkadaşım yaşadı yeni sonu iyi oldu ama dilerim çok çok güzel geçer bizde hikayenizi bekliyoruz 🙏🙏
Naz1905 Yarenehamileyim bende oğumda öleydim en son suniyle doğurdum 41 sonnda korkma cnm hayırlı doğumun olsun inşallah🙏🏻
Besyocu Yarenehamileyim bende 40+ 2 oldum sanirim pazartesi suni ile dogurcam korkuyorum😕 yürüyüş merdiven hepsini yaptim sanci bile yok😕 iliski diyolar oda korkutuyor bizi bakalim hayirlisi
Esma5825 Yarenehamileyim bende kendime geç kaldım diyordum bebişlerimiz çok nazlı olacak anlaşılan 🙈 Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah 😇
Sbrye_zcan Yarenehamileyim korkmana gerek yok allah yardımcın olsun bende 41 haftalık kız bebek doğurdum normal doğumla allahım gönlüne göre versin💕 suni sancı değilde hap ile sancı verdiler benim doğumum da