gul06_ MelekMervertlek sezaryn olacagim 😞😂 bakalm artik oglum erken gelmek istemezse birde doktor o tarihe gün verirse insallh 😊
Hasretim16 Benim normal zamanı 15 Nisan ama sezaryen olacağı için 4,5,6 nisanın herhangi biri olabilir dedi doktor. Bakalım bekliyoruz heyecanla 🤩
Ahmetinannesi25 Ebru-li ikinci kez sezaryan olanlar bana yardımcı olur musunuz ne kadara doğum olur acaba ne kadar beklenir çatı muayenesi yapılıyor mu
mekutlu12 Ebru-li 38+5 de sezaryen oldum. İlk doğumlarda doktorlar ne kadar geç olursa iyi diye bekliyolar ben 38+3 de son kontrole gittim çatı muayenesini de o zaman yaptı normal doğum istiyodum ama havalar yoğun kar yağışlı olunca yollar kapanır diye risk alamadım sezaryen olsun dedim doktorum ne zaman istersen alabiliriz dedi hemen iki gün sonrasına aldı. Böyle bi sorun olmasaydı daha geç alırdı bence
Firu123 Zhra50 evet Altan kendi bakarak yapıyor sanırsam iki parmak sokarak yaptı acı hissetmedim çünkü jel gibi birsey sürüp yaptı o an doktor muayene yaptığını düşünmedim bebeğimi sağlıkla alacağım günler yaklaştı diye düşündüm ve kendimi kasmadım o yüzden çok kısa sürdü hemen bitti